Galerie foto. Daniela Crudu cu zonele intime la vedere. Este cea mai sexy lenjerie pe care o poate purta o femeie!

Daniela Crudu este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone. Bruneta are solicitări pe bandă rulantă când vine vorba despre ședințe foto pentru lenjerie intimă, însă ultimele fotografii sunt de-a dreptul incendiare și cu vedere la zonele mai puțin accesibile privirilor indiscrete

Daniela Crudu este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone. Bruneta are solicitări pe bandă rulantă când vine vorba despre ședințe foto pentru lenjerie intimă, însă ultimele fotografii sunt de-a dreptul incendiare și cu vedere la zonele mai puțin accesibile privirilor indiscrete.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a postat câteva selfie-uri, care au aprins imaginația celor care o admiră și o urmăresc pe rețelele de socializare. Evident, pozele vedetei au primit sute de aprecieri din partea fanilor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri