Căutare Live

Daniela Crudu îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Gestul pe care l-a făcut a uimit pe toată lumea | FOTO

Daniela Crudu a împlinit 31 de ani. Dacă până acum bruneta dădea petreceri cu fast, anul acesta a ales liniștea, în locul gălăgiei.

Daniela Crudu

Pare se că Daniela a renunțat de tot viața de noapte, lăutarii, și alcoolul în exces și a optat pentru ceva mult mai liniștit și mai intim.

Anul acesta, Daniela a evadat pe malul mării în compania câtorva prieteni și a familiei, așa a ales să petreacă anul acesta Cruduța. Alături de sora sa, de verișorul ei și alți câțiva prieteni, la o terasă cu vedere spre mare, Daniela a petrecut până în zori.

Daniela Crudu face plajă la înălțime! Cum se bronzează vedeta, în izolare! |Foto

Nici muzica nu a mai fost aceeași, bruneta a dat lăutarii pe o muzică de club, iar tortul uriaș a fost înlocuit cu un mic desert, care însă, cu siguranță, a fost extrem de delicios.

Nu și-a schimbat și ținutele

Daniela Crudu a schimbat vibe-ului petrecerilor, dar nu și ținutele sexy. Bruneta a ales să fie la fel de sexy, purtând o rochiță simplă, dar extrem de scurtă, care i-a scos în evidență picioarele lungi și posteriorul bombat, dar și sânii foarte mari.

Daniela Crudu îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Gestul pe care l-a făcut a uimit pe toată lumea | FOTO

Ţineţi-vă bine, Cruduţa revine!! Prima apariţie a Danielei Crudu la un eveniment, după ce a fost bătută de fostul iubit!

După o masă copioasă, câteva fotografii pe care le-a făcut cu admiratorii săi, printre care și câțiva copilași, a venit momentul în care Crudu a trebuit să sufle în lumânări.

Daniela a stat puțin pe gânduri până să își pună o dorință, dar se pare că totul a fost ales așa cum trebuie, căci din prima suflare, lumânările s-au stins, semn că dorința i se va împlini.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri