Căutare Live

Daniela Crudu, sexy și nebună! A acceptat să sară de la zece metri și a făcut un show de excepție!

Daniela Crudu a participat la o ediție trecută a emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Sexy Burlăcița a făcut un show de excepție, sărind de la zece metri!

Daniela Crudu a participat la o ediție trecută a emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Sexy Burlăcița a făcut un show de excepție, sărind de la zece metri!

Deși inițial a anunțat că va sări de la șapte metri. Totuși, la provocarea lui Pepe, vedeta a decis să sară de la zeci metri.

Toți și-au făcut atunci cruce, fiindcă nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Daniela Crudu este noua "Burlăciţă"! Focoasa brunetă e hotărâtă să îşi găsească marea dragoste

Daniela Crudu, mai sexy ca oricând

Și-a făcut mult curaj, s-a asigurat că nu va muri, a țipat și apoi...a sărit de la zece metri. Toți au văzut atunci că vedeta și-a învins frica și are puterea de a accepta orice provocare!

Daniela Crudu, irezistibil de sexy la piscină! Noua Burlăciță și-a etalat trupul de zeiță

Pe Daniela Crudu o puteți vedea la „Burlăcița”, începând cu 9 septembrie.

Intră pe burlacita.a1.ro pentru a afla mai multe detalii!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Pepe a avut iscoade la botezul fiicei! Spioana păcătoasă e mai sexy ca niciodată! Secretele au ieșit la iveală!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri