Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Daniela Gyorfi, batuta si pupata

Daniela Gyorfi a dat din casa, la emisiunea Acces Direct. "Nu doar ne batem, ne mai si pupam", a spus Daniela in legatura cu George Tal.

Daniela Gyorfi si George Tal continua sa formeze una dintre cele mai moderne perechi mondene. Cel putin pe plan profesional, unde reusesc sa mai strecoare din cand in cand si cateun gest de afectiune.

Cei doi au nasit in acest weekend, prilej cu care s-au sarutat patimas chiar in altarul bisericii. Tocmai cand incepeau sa circule zvonuri de impacare, Daniela si George au explicat la Acces Direct ca ipostaza se datoreaza unui ziarist care i-a rugat sa pozeze ceva mai special.

"Asta e, nu doar ne batem, ne mai si pupam", a glumit Daniela, adaugand ca singura bataie luata de la George Tal a fost una la fundulet, si asta la inceputul legaturii romantice.

Cat despre impacare sau casatorie, artista si-a cam luat gandul. "Nu ne vom impaca si mai ales nu ne vom casatori. George nu o sa ma mai ceara niciodata de nevasta, ca deja am devenit altceva pentru el", a spus ea.

Recomandari