Căutare Live

Dans din buric cu Daniela Crudu si Jasmine

Jasmine a fost invitata la Neatza cu Razvan si Dani pentru o mostra de dans din buric.

Bine dispusa si cu chef de vorba, Jasmine a venit la Neatza cu Razvan si Dani pentru a vorbi despre noua ei afacere, cursuri de dans in cadrul unui salon de spa, dedicat tuturor fetelor care vor sa invete sa dea din buric.


Prima "victima" a fost chiar Daniela Crudu, pe care Jasmine a promis sa o ia din cadrul emisiunii pentru a si-o face partenera de dans.

Mai ales ca Vecina a reusit sa tina pasul in mod onorabil cu Jasmine si a dansat din buric, amenintand sa fure din atentia care in mod normal i-ar fi revenit dansatoarei profesioniste.


Jasmine nu a putut trece peste scandalul Bianca Dragusanu - Adrian Cristea fara a face cateva comentarii ironice. "Cu siguranta nu este nimic intre ei, fata s-a dus sa joace table acolo...".

Tamae Hirokawa, moda incornoratelor... Bianca a avut nevoie de perfuzii...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri