Căutare Live

Vedetele au sarbatorit romaneste: De 1 Decembrie, Inna a fost la parada!

In multimea de oameni, venita la parada de 1 Decembrie, s-au strecurat si vedetele. N-au trecut neobservate. Inna a strans fanii in jurul ei ca un magnet. Si s-a bucurat de moment sus, pe Arcul de Triumf

Inna s-a bucurat ca un copil de parada. Si pentru prima data in viata ei a privit Bucurestiul, de pe Arcul de Triumf. Acolo, artista care a cucerit topurile internationale in ultimii ani a fost sufocata de fani.

Inna a fost insotita sus pe Arc de prieteni si de mama ei. Solista si-a aranjat treburile in asa fel, incat de Ziua Romaniei sa nu fie plecata in straintatate sau la vreun concert.

“Am vrut sa ma intorc la ai mei, 1 Decembrie e o zi speciala, asa ca a fost frumos. Apropo de asta, il salut pe tata care e acasa si probabil ca o sa se uite”, a spus Inna.

Fiecare parada a avut vedeta ei in multime. La Alba Iulia, Marinela Nitu i-a tinut umbrela sotului Miron Cozma, sa nu-l ploua, in timpul imnului. Fostul lider al minerilor a trait momentul cu mana la inima.

Artistii au fost in strada si la Iasi. Nu doar ca sa admire marsul.

Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu i-au indemnat pe moldoveni sa petreaca de ziua romanilor.

Cea mai noua varianta a "Mioritei"! Echipa Neatza sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei intr-un mod inedit... Acces direct: Nae si Vasile, cei mai romani dintre romani!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri