Carmen Tănase, despre viața fără „Fructul Oprit”. De ce a ales actrița să nu joace în „Sacrifiul”, noul serial marca Antena 1

Actrița Carmen Tănase face dezvăluiri în premieră despre viața de după „Fructul Oprit” şi despre motivele ce au făcut-o să aleagă să nu facă parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, ce va debuta în curând, la Antena 1.

Actrița Carmen Tănase face dezvăluiri în premieră despre viața de după „Fructul Oprit” şi despre motivele ce au făcut-o să aleagă să nu facă parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, ce va debuta în curând, la Antena 1.

Oficial, Carmen Tănase este în vacanță! Finalul proiectului „Fructul Oprit” a însemnat, pentru marea actriță, despărțirea de echipa cu care lucrase timp de doi ani.

„A fost trist. Știam că n-o să mai fiu în următorul proiect, am luat această decizie... Despărțirea a fost cu plânsete, cu îmbrățișări, cu dovezi de iubire, de parcă mai era nevoie. S-a terminat un capitol”, a povestit actrița.

Pentru mulți, decizia acesteia de a nu se alătura distribuției serialului „Sacrificiul”, noul proiect ce va debuta, în curând, la Antena 1, este neașteptată. Însă, Carmen Tănase a explicat că a simțit nevoia unei pauze, unei perioade în care să aibă grijă mai multă de ea.

„Am ales să mă ocup un pic mai mult de mine. În ultimii trei ani, m-am neglijat foarte tare. La un moment dat, mesele mele erau doar prin benzinării. Aveam un program de care se mira toată lumea, eram întrebată cum rezist la așa ceva. Uneori, ajungeam acasă, din deplasare, la două jumate, trei jumate noaptea și a doua zi, la ora șase, trebuia să mă trezesc. Mergeam la fimări, apoi mă lua mașina și mergeam la altă deplasare și tot așa. Nu a fost un sacrificiu, a fost o perioadă foarte aglomerată”, a adăugat Carmen Tănase.

Mai multe informații, în materialu video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri