Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

De ce a devenit virală coperta Vogue cu vicepreședinta SUA, Kamala Harris. În ce ipostază apare prima femeie care ocupă acest post

De ce a devenit virală coperta Vogue cu vicepreședinta SUA, Kamala Harris. În ce ipostază apare prima femeie care ocupă acest post

De ce a devenit virală coperta Vogue cu vicepreședinta SUA, Kamala Harris. În ce ipostază apare prima femeie care ocupă acest post

shutterstock

Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte a Statelor Unite ale Americii, a apărut pe coperta revistei Vogue, iar fotografia este acum virală.

Deși eram obișnuiți ca pe coperta revistei Vogue să fie o celebritate din showbiz, de această dată, noul număr al revistei o prezintă pe Kamala Harris. Ea este prima femeie din funcția de vicepreșesinte a SUA, iar toată lumea este încântată de alegerea faimoasei publicații care de această dată promovează pe cineva din lumea politică.

Kamala Harris, în ipostaze care stârnesc controverse

Kamala apare pe coperta revistei Vogue, în numărul de februarie, într-un pictorial de necrezut. Vicepreședintele SUA poartă o pereche de blugi negri, un sacou Donald Deal și o pereche de teneși, un look complet neașteptat pentru o doamnă de un asemenea calibru.

Imaginea cu care s-a afișat Kamala a fost intens criticată de fani care nu o consideră demnă de poziția pe care o ocupă în stat dacă alege să se îmbrace astfel. Ei nu își doresc ca o asemenea persoană cu un look aparent neglijent să îi reprezinte.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Mulți fani au trimis mesaje publicației Vogue, fiind scandalizați de fotografia de pe copertă.

“Kamala este PRIMA NOASTRĂ FEMEIE VICEPREȘEDINTE!”

“VĂ ROG SĂ FACEȚI UN BINE ȘI SĂ REFACEȚI această copertă! Puneți-o într-un studio cu un background regesc, așa cum e și ea! Perdeaua voastră veche din biroul CEO-ului este revoltătoare!”

“Îmi place că e pe copertă, dar de ce pe aceasta?! Cu toții ați fi putut să faceți o treabă MULT MAI BUNĂ.”

Yashar Ali, un colaborator al publicației New York, a stârnit controverse cu un mesaj pe Twitter în care povestea că o sursă care știa deja planul publicației Vogue îl informase deja despre fotografie și aflase că echipa Kamalei nu se aștepta ca această poză să apară pe coperta publicației.

În schimb, echipa vicepreședintelui Kamala Harris a declarant că se aștepta ca aceasta să apară îmbrăcată într-un costum albastru Michael Kors. Reprezentanții revistei Vogue au negat aceste informații.

Vicepreședinta a insistat să nu fie aranjată de către cei de la publicația Vogue, dorindu-și să apară cu propriile sale haine, propriul machiaj și propria coafură, spun reprezentanții publicației Vogue.

Reprezentatul Vogue a mai adăugat: “Vogue a selectat imaginea pentru coperta de print care surprinde cel mai bine personalitatea Kamalei și autenticitatea sa. (...) E evident că nouă ne plac ambele imagini și le vom pune pe amândouă în varianta digitală a publicației”.

De asemenea, revista Vogue a fost forțată să nege în declarațiile pentru The Post că ar fi editat fotografiile cu prima femeie vicepreședinte a SUA, făcându-I tenul să pară mai deschis la culoare pentru ediția de print a revistei.

Ambele fotografii au fost făcute de Tyler Mitchell, o fotografă în vârstă de 26 de ani, aceeași care a fotografiat-o și pe Beyonce pentru numărul revistei Vogue din septembrie 2018.

Kamala Harris în interviul acordat pentru Vogue

În interviul acordat publicației, Kamaka Harris a recunoscut că a fost extrem de uimită când a aflat că ea și Joe Biden au fost cei aleși de popor. Planul lor este să se focuseze pe pandemia de coronavirus, declarând: “Ne gândim ce trebuie să facem în primele 100 de zile pentru a le oferi tot sprijinul guvernatorilor și primarilor, precum și oficialilor locali, dar și sistemelor publice de sănătate”.

“După ce vom obține controlul total asupra pandemiei, acela va fi un factor critic ce ne ajuta să decidem redeschiderea economie”, a mai adăugat Kamala Harris.

Recomandari