Căutare Live

De ce a renunțat Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, la numele de familie al actorului de la Hollywood

Shiloh, fiica biologica a Angelinei Jolie, a renunțat la numele de familie a tatălui său, Brad Pitt, la trei ani după ce actrița a făcut același lucru.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele de familie al actorului de la Hollywood

Getty

Brad Pitt și Angelina Jolie au custodie comună, adică împart responsabilitățile parentale ale celor șase copii, în urma divorțului.

Conform rapoartelor, fiica Shiloh-Jolie-Pitt, în vârstă de 14 ani a eliminat numele Pitt din profilul său de pe rețelele de socializare. Nu se știe, însă, dacă adolescenta a renunțat la numele tatălui său și pe cale legală. Aceasta se numea Shiloh Jolie-Pitt, însă acum acum numele ei este doar Shiloh Jolie. Gestul fetei a fost interpretat ca un răspuns pentru tatăl său în a cărei grijă nu ar vrea să rămână, potrivit thenews.com.pk.

Shiloh face tratament hormonal pentru a deveni bărbat. Angelina Jolie sprijină transformarea fiicei sale

Shiloh este un copil diferit, aceasta le-a mărturisit părinților săi că nu se identifică cu sexul său și ar vrea să fie băiat. Într-un interviu din 2010, Shiloh a declarat pentru Vanity Fair că vrea să fie bărbat încă de când avea 3 ani.

Shiloh Jolie, în vârstă de 15 ani vrea să devină băiat, urmând pentru asta un tratament hormonal. Micuţa este primul copil biologic al fostului cuplu de actori, iar fetița a început să se îmbrace şi să se poarte ca un băieţel încă de la vârsta de 4 ani. Mai mult, Brad Pitt spunea într-un interviu din 2014, că preferă să fie strigată John.

Citește și: Angelina Jolie, declarații rare despre relația cu Brad Pitt. Adevarul despre divorț și cât a suferit: "Viața se reîntoarce"

S-a zvonit că Brad Pitt nu a fost de acord ca Shiloh să se supună unui astfel de procedeu de la această vârstă şi că Angelina Jolie, care o susţine necondiţionat, este cea care plăteşte tratamentul.

În prezent, copilul nu mai acceptă să fie strigat pe numele de botez, ci John. O preferinţă despre care Pitt discuta deja din urmă cu câţiva ani. Actorul declara într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: „Vrea să îi spunem John sau Peter”.

Potrivit Planned Parenthood, tranziția de la un gen la altul include, pe lângă tratamente medicale și hormonale, schimbarea numelui și prenumelui, și evident, al vestimentației.

Citește și: Cum arată azi și ce face fratele misterios al Angelinei Jolie. James Haven n-a mai fost surprins în public de ani de zile

Angelina și Brad s-au despărțit în 2016, după 2 ani de mariaj și 12 ani de relație. Cei doi împart custodia a 6 copii, Pax, Vivienne, Knox, Maddox, Shiloh și Zahara.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

În urma unui incident petrecut la bordul unui avion, în care actrița l-a acuzat pe partenerul său de viață de violență nejustificată, cele două staruri s-au despărțit. Conflictul s-a transformat apoi într-un divorț.

Actriţa Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton şi Brad Pitt. Jolie şi Pitt au trei copii biologici, Shiloh Nouvel şi gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, şi alţi trei adoptaţi, Maddox, Pax şi Zahara.

Actrița în vârstă de 44 de ani, în urma separării de Brat Pitt, a ales să rămână singură și să se preocupe de acțiunile sale cu scop caritabil.

Citește și: Brad Pitt s-a iubit numai cu femei frumoase. Care au fost cuceririle actorului până la vârsta de 57 de ani

Angelina Jolie a donat, în martie 2020, un milion de dolari în beneficiul copiilor care se confruntă cu nesiguranţa alimentară în contextul pandemiei de COVID-19. Apreciată pentru implicarea sa în cauze umanitare, a donat această sumă către organizaţia No Kid Hungry, care oferă hrană copiilor din familii cu venituri reduse de pe teritoriul Statelor Unite, după ce multe şcoli s-au închis pe fondul pandemiei.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Emilia Ghinescu, declarații după ce s-a vindecat de Covid-19. Ce a mărturisit artista...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri