Căutare Live

De ce nora preferată a Reginei Elisabeta și Meghan Markle nu vor fi niciodată prietene. Imaginile de la înmormântare arată clar

Sophie Wessex și-a ținut emoțiile sub control în timp ce se afla în public, dar roșeața din jurul ochilor ei spune multe despre modul în care pierderea soacrei sale, Regina Elisabeta a II-a, a afectat-o.

Sophie Wessex și-a ținut emoțiile sub control în timp ce se afla în public, dar roșeața din jurul ochilor ei spune multe despre modul în care pierderea soacrei sale, Regina Elisabeta a II-a, a afectat-o.

Profimediaimages.ro

Pentru Sophie, în vârstă de 57 de ani, moartea Reginei Elisabeta nu înseamnă doar o schimbare în ierarhie, ci și absența figurii materne cu care a vorbit majoritatea dimineților.

În ultimele luni, aceasta și soțul ei, Prințul Edward, au locuit toată vara la Castelul Balmoral, alături de Regina Elisabeta. Cei doi i-au luat și pe fiica Lady Louise Windsor, în vârstă de 18 ani, și fiul James Viscount Severn, în vârstă de 14 ani.

Aceștia s-au bucurat de timpul petrecut împreună, fără să se gândească că Majestatea Sa va trece în lumea celor veșnice la începutul lunii septembrie.

Citește și: Ce inscripție misterioasă a fost făcută în placa de marmură de pe piatra funerară a Reginei Elisabeta a II-a

Sophie Wessex, foarte afectată de moartea Reginei Elisabeta a II-a

Moartea bruscă a suveranului a lovit-o puternic pe Sophie Wessex. Prietena ei a spus că ea, împreună cu restul familiei, „s-au gândit că le-a mai rămas mult timp” alături de Elisabeta a II-a.

Ei „se așteptau” să o vadă pe Regină la Windsor, unde trebuia să se întoarcă în octombrie. Reședința a fost piatra de temelie a relației lui Sophie cu soacra sa.

Citește și: Cum au fost pozați copiii Reginei Camilla la funeraliile Reginei Elisabeta. Ei sunt frații vitregi ai Prinților Harry și William

În majoritatea zilelor de sâmbătă, Sophie conducea de la casa ei din Bagshot Park până la castel, unde Regina o aștepta la ceai. De multe ori, urma o sesiune de filme de război și documentare istorice, pe care adorau să le vizioneze împreună.

Nu numai că Regina Elisabeta s-a bucurat de compania lui Sophie, dar, având în vedere trecutul Ducesei de Wessex, ea a ajuns să fie privită de Majestatea Sa drept un membru de bază al Familiei Regale.

Cum s-a comportat Ducesa de Wessex cu Meghan Markle la funeralii

Soția Prințului Edward are, de asemenea, o reputație de om pacifist. A arătat asta și în urmă cu câteva zile, când s-a aplecat pentru a schimba câteva cuvinte cu Meghan Markle în timp ce Familia Regală aștepta sosirea sicriului Reginei la Westminster Hall.

Ducesa de Sussex chiar a părut vizibil mai relaxată după ce Sophie a abordat-o. Relația lor este una dintre cele mai vechi pe care Meghan le are în Familia Regală britanică. Asta pentru că, având în vedere poziția aparent incontestabilă a lui Sophie ca favorită a suveranului, ea a fost cea care i-a oferit sfaturi de conduită atunci când a început să se întâlnească cu Prințul Harry.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta. Femeia a fost criticată pentru apariție

„Sophie a fost una dintre primele care a invitat-o pe Meghan, singură, la Bagshot pentru ceai.”, a spus o persoană apropiată pentru The Sun. „Se înțelegeau perfect, dar Sophie simțea că nu vor deveni niciodată buni prieteni. Să spunem doar că Meghan părea să aibă propria ei agendă și nu era în căutarea unor sfaturi, oricât de bine intenționate ar fi fost acestea.”, a mai adăugat sursa.

Se prea poate ca Sophie Wessex să fi păstrat resentimente pentru Meghan Markle din această cauză. Unele imagini realizate la funeraliile Reginei Elisabeta o arată în timp ce îi aruncă priviri mai puțin prietenoase Ducesei de Sussex.

Cum au fost pozați copiii Reginei Camilla la funeraliile Reginei Elisabeta. Ei sunt frații vitregi ai Prinților Harry și... Vila din America a lui Carmen Harra a fost incendiată, în urma unui jaf. Vedeta era în casă când s-a întâmplat totul...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x