Antena Căutare

De ce nu s-a păstrat tradiția regală cu noul portret de ziua Prințului Louis. Micuțul a împlinit astăzi 6 ani

Astăzi Prințul Louis împlinește 6 ani, iar fanii familiei regale așteptau deja publicarea unui nou portret cu micuțul, pentru a marca noua vârstă. Se pare că de această dată nu s-a mai respectat tradiția.

colaj printul louis si kate middleton Galerie
Prințul Louis împlinește astăzi 6 ani și tradiția regală presupunea publicarea unui nou portret cu micuțul fiu a lui Kate Middleton și al Prințului William. Cu toate acestea, tradiția regală nu a fost păstrată. | Profimedia

UPDATE: Palatul Kensington a publicat, spre finalul zilei de naștere a Prințului Louis, un nou portret cu micuțul acum în vârstă de 6 ani. Fotografia a fost făcută chiar de Kate Middleton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un expert regal a explicat că întârzierea postării noului portret ar putea fi din 2 motive. Prin amânarea pozei cu micul Prinț Louis, s-ar fi înțeles că starea ei de sănătate a lui Kate Middleton este atât de șubredă încât ea și restul membrilor familiei nu îl pot sărbători pe Prințul Louis.

Un al doilea motiv ar fi constituit de gafa făcută de Ziua Mamei, atunci când fotografia cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi a stârnit controverse din cauza felului în care a fost editată.

__________________________________________________________________

Palatul Kensigton nu a mai respectat tradiția conform căreia de ziua de naștere a unui membru al familiei regale se publică un nou portret cu acesta. Fanii din întreaga lume au fost dezamăgiți să vadă că nu există un nou portret cu micuțul Prinț Louis, fiul viitorului rege Prințul William și al lui Kate Middelton.

Prințul Louis împlinește astăzi 6 ani

Tradiția aceasta a fost păstrată pentru mai mulți membrii ai familiei, iar în 2018, când I s-a făcut primul portret al Prințului Louis, a devenit ceva nelipsit de la ziua lui de naștere. Se pare că anul acesta tradiția nu a mai fost respectată.

Citește și: Un nou diagnostic sever pentru Kate Middleton, după ce a aflat că suferă de cancer. De ce afecțiune suferă

Încălcarea acestei reguli poate surveni din cauza diagnosticului recent primit de Kate Middleton, când Prințesa a dezvăluit într-o declarație publică despre lupta ei cu cancerul. Acest anunț a întristat o lume întreagă și și-a pus amprenta pe relația dintre Kate și copiii săi. Tocmai de aceea Prințesa de Wales a cerut dreptul la discreție și a anunțat că se va retrage o vreme de la îndatoririle ei regale pentru a face tratamentul prescris de medici.

În acest timp, ea împreună cu soțul ei, Prințul William, au încercat să le explice copiilor, pe înțelesul lor, ce înseamnă diagnosticul ei și care e starea ei de sănătate.

De asemenea, lipsa unui nou portret cu Prințul Louis poate fi și din cauza controverselor iscate cu ultima footgrafie oficială publicată de Palatul Kensington, chiar de Ziua Mamei. Portretul lui Kate Middleton cu Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte a fost intens discutat din cauza tehnicilor de editare care au ridicat multe întrebări și în urma cărora au apărut multe speculații în presă.

Citește și: Prima apariție a Prințului George după diagnosticul dur primit de mama sa. Cum a fost surprins alături doar de Prințul William

Mai târziu, Prințesa de Wales a dorit să clarifice totul, spunând că ea a fost cea care a editat fotografia și a dorit să experimenteze. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor, referitoare la lipsa verighetei Prințesei, a rămas încă fără răspuns.

Un alt motiv pentru care nu s-a publicat astăzi în mod oficial o nouă fotografie cu micuțul Louis este și pentru că familia a cerut discreție, după diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton. Acest lucru presupune că membrii familiei ei nu doresc să se mai afișeze o vreme și că vor să trăiască liniștiți, departe de viața publică. Kate are nevoie de timp cu soțul și cu copiii lor pentru a se recupera rapid.

“Lipsa unei fotografii într-o asemenea ocazie pune accentul pe faptul că ea are nevoie de timp, spațiu și discreție”, după cum explică un expert al casei regale.

Citește și: Cum încearcă Prințul William să o protejeze pe Kate Middleton, după diagnosticul crunt, acum că el și-a reluat atribuțiile regale

Dacă poate până acum acest lucru nu a fost clar pentru presă, lipsa unui nou portret cu Prințul Louis semnalizează nevoia de discreție a întregii sale familii.

Cel mai probabil, ziua micuțului Prinț Louis a fost sărbătorită în familie, doar cu părinții și frații lui aproape, departe de ochii presei și ai curioșilor, bucurându-se împreună de sprijinul pe care și-l acordă reciproc.

Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce cântărețul a fost surprins cu o altă femeie: „Stau cu el pentru confortul ... Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x