Căutare Live

Dani Mocanu pleacă din România! Manelistul a explicat și de ce va părăsi țara: „Trebuia să o fac!”

Anunțat drept unul dintre cele mai așteptate evenimente ale primăverii de către amatorii genului, concertul lui Dani Mocanu, de la Sala Palatului, a fost amânat.

Anunțat drept unul dintre cele mai așteptate evenimente ale primăverii de către amatorii genului, concertul lui Dani Mocanu, de la Sala Palatului, a fost amânat. În ciuda zvonurilor potrivit cărora evenimentul i-ar fi fost anulat, manelistul a ținut să facă precizări importante despre concert: „Am văzut că s-a discutat că mi-ași fi anulat spectacolul sau că mi-a fost anulat. Nu este adevărat. Decizia îmi aparține în totalitate, iar anularea e de fapt o amânare”, a spus Dani Mocanu la Antena Stars.

Acesta a explicat și motivul pentru care nu va mai cânta la data stabilită: „Am ieșit de curând de sub control judiciar și aveam nevoie de o pauză. Trebuie să stau mai mult alături de familia mea, de apropiații mei. O să plec pentru o perioadă din România. O să merg în Asia. Cel mai probabil, în China și în Japonia. Apoi, după revenirea în țară, o să mă decid asupra datei la care voi susține concertul de la Sala Palatului”, a mai dezvăluit manelistul.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri