Așa arată acum, dar puțini au văzut imagini vechi cu el. De necrezut! Prin ce transformare a trecut rapperul Lino Golden

Lino Golden, "fiul" lui Alex Velea, se bucură din plin de faimă. Artistul este pe val, având tot mai multe proiecte muzicale de succes. Dar muzica nu etse singura sa preocupare. "Băiatul de aur" merge la sală în fiecare zi.

Lino Golden

Instagram/linogolden

Pentru el, sportul a devenit o rutină de zi cu zi. Însă Lino nu a fost dintotdeauna o persoană activă. În copilărie, rapperul s-a confruntat cu problema greutății. Cu multă ambiție și determinare, a reușit să își schimbe radical stilul de viață.

Cântărețului nu i-a fost niciodată rușine să-și spună povestea și și-a propus să fie un exemplu pentru cei care trec prin aceeași situație.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram un colaj cu cele două versiuni ale sale: Lino cel din trecut și Lino cel din prezent. Transformarea lui este de-a dreptul spectaculoasă.

motivational friday 🙏🏼🙏🏼 #ambitie #100 vs #70

O postare distribuită de dau moda 💞 (@linogolden) pe

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri