De trei ani, Lidia Buble este singura artistă care are 3 piese pe locul 1, in Media Forest

 
+2 click pentru
galerie

Motiv de sărbătoare pentru cântâreața Lidia Buble! Se împlinesc 4 ani de când a intrat pe piața muzicălă românească. Lidia a fost bine primită de public, și asta datorită vocii pe care o are și a cântecelor ei care au fost mereu pe placul fanilor ei. Așa se face că de 3 ani, artista se află în Media Forest, cu 3 piese NO.1. 

Lidia Buble a scris pe contul ei de Instagram
"2016/2017/2018 - 3 ani consecutiv. 3 hit-uri de nr.1 , din cele 5 pe care le am.  Pe prima treaptă a podiumului. Vouă vă mulțumesc la nesfârșit "

Așadar, în 2016 a dat lovitura cu piesa "Le-am spus și fetelor", iar în 2017 cucerea cu "Mi-e bine", un feat Matteo. De asemenea a mai avut alte single-uri care au fost NO.1: "Noi gândim la fel", "Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes - Kamelia", "Mi-e bine", "Cămașa".  

Acum, la inceput de an, artista mai adună în palmaresul ei un loc întâi, in topul celor mai difuzate piese, fiind singurul artist cu o astfel de performanță, vreme de trei ani. 

În aceste an, Lidia și-a propus să se pune pe treabă și mai tare. Ea urmează să se "inchidă " în studioul echipei Epiq Records pentru că are de gând să compună noi single-uri de TOP! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe