Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Declarații uluitoare! ”A fumat marijuana în avion și a fost agresiv cu cei mici!” Brad Pitt, investigat de poliție după ce a fost acuzat că și-a agresat fizic și verbal copiii

Brad Pitt este cercetat de către LAPD şi de L.A. County Dept. of Children and Family Services pentru presupusul abuz verbal şi fizic asupra copiii lui, acesta fiind şi motivul care a declanşat divorţul de Angelina Jolie, potrivit surselor, relatează TMZ.

Brad Pitt este cercetat de către autoritățile competente din Los Angeles pentru presupusul abuz verbal şi fizic asupra copiii lui, relatează publicația tmz.com, cea care a anunțat divorțul cuplului Pitt-Jolie.

Se pare că aceasta a fost motivul pentru care Angelina a decis să pună capăt mariajului și relației de 12 ani.

Marion Cotillard, actrița care i-ar fi destrămat căsnicia lui Brad Pitt, este însărcinată​

Surse familiare cu situaţia declară pentru TMZ că Brad şi Angelina, alături de copiii cuplului, au zburat cu un avion privat miercurea trecută, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) şi i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic. Sursele declară, de asemenea, că actorul american a început să ţipe şi s-a purtat agresiv în faţa copiilor, informează Mediafax.

Poliția a preluat cazul de abuz asupra copiilor. Nu se cunosc detaliile, dar se presupune că a fost atât fizic, cât şi verbal.

Recomandari