Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Decolteurile ample, la ordinea zilei în rândul vedetelor. Divele care și-au pus la bătaie atuurile fizice în haine ilegal de sexy

Vedetele internaționale nu s-au dat în lături de la a-și etala atuurile fizice, purtând ținute provocatoare. Divele au purtat decolteuri adânci ori de câte ori au avut ocazia, și în 2020.

Kylie Jenner a avut o apariție extrem de sexy

Ce-i drept, cele mai multe ținute extravagante și decoltate au fost etalate de divele internaționale la începutul anului 2020, când încă pandemia nu închidea evenimentele mondene.

Totuși, sunt și vedete care au fost fotografiate cu decolteuri, chiar dacă nu participau la evenimente.

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o rochie care scoate în evidență bustul generos. Decolteul amplu a atras toate privirile

Iată ce dive au intrat anul acesta în atenția publicului, prin prisma ținutelor decolatate pe care le-au purtat la un moment dat!

Divele care și-au impresionat fanii cu decolteurile ample și ținutele lor sexy

Jennifer Lopez a participat pe 11 ianuarie 2020 la ceremonia de decernare a premiilor „Los Angeles Film Critics Association”, purtând o rochie albastră, cu un decolteu adânc și o centură în talie, care i-a evidențiat silueta.

Jennifer Lopez, într-o rochie extrem de decoltată

Bella Hadid a fost fotografiată pe stradă pe 16 octombrie 2020, purtând un trench bej, foarte decoltat.

Bella Hadid, într-un trench bej

Kylie Jenner a avut o apariție extrem de sexy, într-un costum de tip animal print, decoltat în videoclipul lui Cardi B feat Megan „Thee Stallion's 'WAP”.

Kylie Jenner a avut o apariție extrem de sexy

Heidi Klum a purtat o ținută argintie, decoltată la petrecerea „Vanity Fair Oscar”, din Los Angeles, de pe 9 febrarie anul acesta.

Heidi Klum a purtat o ținută argintie, decoltată

Salma Hayek a purtat o rochie albastră, decoltată, la Globurile de Aur din 2020.

Salma Hayek a purtat o rochie albastră, decoltată

Chloe Sims a participat la deceranrea premiilor TV din Londra, de pe 28 ianuarie 2020, într-o rochie neagră, cu umerii goi și cu o crăpătură pe o parte.

Chloe Sims, purtânt o rochie neagră, sexy

Olivia Wilde a participat la a 25-a ediție a Premiilor Critics' Choice, pe 12 ianuarie, în Los Angeles, într-o rochie corai, cu mâneci bufante și cu decolteu adânc.

Olivia Wilde, într-o roche corai

Recomandari