Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

antena 1

Delia, frumoasa jurată a emisiunilor X Factor și iUmor, este în vacanță în Mexic, iar fotgrafiile postate de aceasta au scos la iveală noua schimbare de look.

Delia ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei excentrice și schimbările de look neașteptate. De această dată, artista s-a fotografiat în Mexic, locul unde a descoperit peisaje inedite. Fotografiile de la ruinele maiașe postate recent de frumoasa cântăreață au strâns peste 20.000 de aprecieri pe Instagram.

Artista apare zâmbind, purtând ochelari de soare și o nouă culoare la păr. Noua schimbare de look o face pe artistă să semene cu cântăreața Billie Elish. Delia și-a vopsit vârfurile verzi fosforescent, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

“Love Yor hairrrr🔥🔥🔥”

“Asemănare cu Billie Eilish sau mi se pare doar mie?! În orice caz , te îndrăgesc!! 🥰”

“Fata verde cu parul padure”😍

Delia, o apariție excentrică de fiecare dată

Aparițiile Deliei taie răsuflarea de fiecare dată, ea fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil. Pare că niciodată nu ține cont de reguli și trăiește exact așa cum simte, iar publicul apreciază de fiecare dată lejeritatea vedetei.

Delia Matache împlinește în luna februarie a anului viitor vârsta de 39 de ani și se poate lăuda că este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete de pe Instagram. În prezent, aceasta are mai bine de 2,5 milioane de urmăritori în mediul online.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Fiecare fotografie postată de artistă devine instant virală și adună imediat mii de aprecieri și numeroase comentarii.

De ceva timp, Delia și-a asumat un stil vestimentar ieșit din comun, catalogat de mulți ca fiind de-a dreptul excentric. Totuși, acest lucru pare să fi cucerit și mai mult inimile fanilor, care nu ratează vreo ocazie ca s-o complimenteze pe frumoasa artistă.

Delia în vacanțe de vis

Delia Matache este pasionată de călătorii și are inclusiv un cont special de Instagram, dedicat acestui hobby. Când nu e în studio sau pe scenă, aceasta preferă să plece în călătorii în tot felul de destinații exotice, împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și fac o echipă bună nu doar în materie de iubire, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București.

Afecțiunea de care suferă artista

Carismatica blondă e mereu veselă și optimistă, dar ea suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Ultimele știri