DE NECREZUT! Delia a dezvăluit secretul prin care își menține silueta. Cum reușește să arate impecabil: "Mănânc tot ce îmi doresc, dar..."

Delia este o prezență constantă pe rețelele sociale. Pe contul personal de Instagram, artista împărtășește prietenilor virtuali numeroase imagini atât din timpul concertelor, cât și din viața sa privată. Chiar dacă anii trec, fanii nu văd nicio schimbare, artista a rămas la fel de naturală și foarte slabă.

Delia

Facebook / Delia

Delia a ținut recent primul concert, după perioada de izolare. Artista s-a lansat în lumea muzicii acum 21 de ani, însă fanii nu văd nicio schimbare. Delia a rămas la fel de excentrică și de naturală, dar și de slabă.

Cum reușește Delia să-și mențină silueta

Cu toții știm că jurata de la iUmor este o adevărată gurmandă, însă cu toate acestea silueta sa pare ca trasă prin inel. Nu doar că are o siluetă suplă, ci este și foarte puternică. Picioare bine tonifiate, abdomen cu pătrățele și bicepși de bine lucrați.

Ei bine, Delia a dezvăluit care este secretul său. Vedeta a spus că nu a apelat la nicio dietă de slăbire de-a lungul timpului și că mănâncă tot ce-i poftește inima, dar cu moderație. În schimb, Delia pune foarte mut accent pe sport, pe care-l practică în fiecare zi.

#homeworkout 😉

A post shared by Delia (@delia) on

„Nu sunt adepta unui stil de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari și încerc să nu exagerez”, a declarat Delia.

Sunt raaw!!🤪

A post shared by Delia (@delia) on

Pentru a se menține, artista, chiar dacă se află în vacanță, nu renunță la orele destinate sălii de fitness. Delia este o mare fană a exercițiilor de tip cardio.

Ard o calorie ..doua ...trei 🤣

A post shared by Delia (@delia) on

Gina Matache, mama Deliei a dezvăluit acum ceva timp care este mâncare favorită a fiicei sale. Se pare că artista este înnebunită după ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă, gătită chiar de mama sa.

„Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a spus mama Deliei.

Cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „iUmor” unde artista face parte din juriu, Delia, acuzată că nu are mai nimic prin frigider, a recunoscut că asta o ajută să mănânce mai puțin, astfel menținându-și silueta.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri