Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Delia a început seria celor mai spectaculoase concerte ale anului! Adevărul despre profitul show-ului “Acadelia” :”E bine ca oamenii să știe și detaliile astea”  - FOTO, VIDEO

Delia a deschis aseară seria concertelor “Acadelia” de la Sala Palatului printr-un show de excepție! Jurata “X Factor” împreună cu echipa sa au gândit totul până la ultimul detaliu. Încă de la intrare s-a pășit într-un tărâm de zahăr.

Delia a deschis aseară seria concertelor “Acadelia” de la Sala Palatului printr-un show de excepție! Jurata “X Factor” împreună cu echipa sa au gândit totul până la ultimul detaliu. Încă de la intrare s-a pășit într-un tărâm de zahăr.

Show-ul “Acadelia” se va întinde pe trei zile, respectiv 14,15 și 16 noiembrie, fiind un show impresionant. Prima seară s-a desfășurat perfect, publicul a rămas plăcut surprins după nenumăratele surprize pregătite de Delia.

Artista a oferit un moment de excepție împreună cu sora sa, Oana, cântând împreună piesa “Cine m-a făcut om mare”, un moment care a fost urmat de un altul plin de emoție, mama celor două a urcat pe scenă împreună cu Jessie, fetița Oanei.

Primul show a întrecut toate așteptările cu un decor impresionant, o trupă numeroasă de balet, ținute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 metri pătrați de ecran led și peste 300 de aparate de lumină inteligentă.

Delia a început seria celor mai spectaculoase concerte ale anului! Adevărul despre profitul show-ului “Acadelia” :”E bine ca oamenii să știe și detaliile astea”  - FOTO, VIDEO

În deschidere, Delia a cântat în premieră noua ei piesă, „Acadele“, pentru al cărei clip s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină plină cu bile multicolore. Pe lângă cele 500 de kilograme de zahăr, s-au mai utilizat încă 150 de acadele, 100 de cupcakes, 20 de kilograme de bomboane și 30 de kilograme de tort.

La un asemenea show, Delia a avut și bilete pe măsură. Cel mai ieftin bilet la show-ul Deliei costă 80 de lei, iar cel mai scump, VIP, este disponibil la 390 de lei. Criticată pentru prețurile prea mari, cum ar spune unii, în cadrul unui interviu pentru “Adevărul”, Delia a vorbit despre adevăratul profit de pe urma acestor concerte.

Artista a mărturisit că nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor show-uri, ba din contră reprezintă o cheltuială foarte mare pentru echipa sa.

Delia a început seria celor mai spectaculoase concerte ale anului! Adevărul despre profitul show-ului “Acadelia” :”E bine ca oamenii să știe și detaliile astea”  - FOTO, VIDEO

„Costurile financiare sunt uriaşe pentru piaţa din România. Trebuie să stai foarte bine din punct de vedere financiar pentru a putea acoperi un astfel de spectacol. Eu nu mă îmbogăţesc după show. Noi încercăm să acoperim investiţia, e un lucru remarcabil dacă se întâmplă. Deci nu vorbim de câştiguri, poate doar aplauze şi felicitări. Singurul câştig real e că îţi faci damblaua, te joci, creezi. E pentru mine şi pentru publicul meu. Şi poate e bine ca oamenii să ştie din când în când şi detalii de genul acesta. Eu cred că e constructiv ca ei să ştie clar că Delia nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor concerte. Dar ele ajută şi pentru că ridică nivelul pieţei. Faci bine şi celorlalţi colegi făcând producţîi bune, îi vei angrena şi pe ei să vină să facă, vei fi ca un motor, va începe o mică competiţie“, a explicat Delia.

Delia nu se află la acest gen de show pentru prima dată. În 2016, Delia ne încânta cu “Deliria”, o serie de spectacole excepționale. Tot în 2016, artista a adus regatul de gheață în fața a mii de spectator cu “Delia’s Winter Wonderland”, urmat de un alt spectacol intens în 2017, “Psihedelia” .

Sursă foto: Instagram/ Delia.

Recomandari