Căutare Live

Delia, la X Factor Iasi: „E bine ca am doi barbati adevarati langa mine!”

Sunt nume mari de pe scena muzicala din Romania si au venit sa reprezinte cel mai tare show la nivel international pentru a gasi, printre noi, un concurent care sa aiba factorul X! Pe langa experienta muzicala diversa, intre Cheloo, Delia si Bittman exista si o legatura stransa, o chimie admirabila, care ii ajuta sa fie o echipa, indiferent de modul in care fiecare dintre ei percepe prestatiile concurentilor.

Exista si discutii in contradictoriu, mai sunt si cateva momente in care Cheloo o tachineaza pe Delia, insa un lucru este cert: cei trei sunt un mix reusit de profesionalism, experienta si carisma – reteta ideala pentru un juriu la puterea X!

Afla mai multe numai pe xfactor.a1.ro!

lleana Lazariuc, sotia lui Ion Ion Tiriac, din nou insarcinata... Arnold Schwarzenegger si-a sarbatorit cea de-a 65-a aniversare...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri