Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Delia a dat marea veste pentru fani! Vedeta are toate motivele de bucurie

Delia și-a uimit fanii și i-a lăsat fără cuvinte atunci când a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Jurata emisiunii iUmor are toate motivele de bucurie!

Ce veste a dat Delia fanilor săi

În contextul epidemiei de coronavirus din România, artiștii au avut extrem de mult de suferit, fiindcă nu și-au mai putut practica meseria și au fost nevoiți să se închidă în case.

DELIA, ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU FANI

Delia, o adevărată divă a scenei muzicale din România, a încercat să ajungă totuși mai aproape de fanii săi chiar și pe timp de epidemie, printr-un concert drive in, ce fusese programat pe 31 mai, la Romexpo.

Totuși, evenimentul nu a mai putut avea loc, din cauza regulilor impuse de autorități. Acela a fost momentul în care Delia s-a declarat nemulțumită de această situație, dezvăluit totul în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Recent, Delia a făcut însă un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat și, din cuvintele artistei, putem deduce faptul că aceasta este în culmea fericirii!

Pe pagina sa de Facebook, jurata emisiunii iUmor a dezvăluit că va avea nu unul, ci trei concerte!

„Dacă în luna mai nu s-a putut ține... nu-i nimic, facem nu unul, ci 3 showuri în primul weekend din iunie. La iarbă verde.. frumos ☘️”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iar fanii sunt mai mult decât nerăbdători să meargă la eveniment!

Recomandari