Căutare Live

Demi Lovato s-a fotografiat într-o ipostază inedită! Cum arată artista la patru luni după ce a fost internată din cauza unei supradoze de droguri

La patru luni de când a fost internată de urgență din cauza unei supradoze, Demi Lovato a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj care o definește, alături de o fotografie făcută după un antrenament de jiu jitsu, semn că asta o ajută să nu recidiveze.

La patru luni de când a fost internată de urgență din cauza unei supradoze, Demi Lovato a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj care o definește, alături de o fotografie făcută după un antrenament de jiu jitsu, semn că asta o ajută să nu recidiveze.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani a postat o fotogarfie pe Instagram, în care apare după o ședință de jiu jutsu. „Dulcele, dezordonatul păr jiu jitsu. „#bluebelt (centura albastră)”, „#nevergiveup (nu renunța niciodată”, este mesajul care a însoțit poza lui Demi.

O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Demi este determinată să „se concentreze asupra ei pentru „a evita orice relație dificilă ce ar putea duce la o recidivă.Trebuie să se înconjoare cu oameni care o susțin și care să o țină departe de negativism."

"Demi are un drum lung de parcurs”, a afirmat sursa citată. „A realizat că nu există o reparare rapidă și a acceptat că trebuie să o ia pas cu pas. Încă are un însoțitor de sobrietate și a construit un grup de suport puternic”, a mai spus sursa.

Actriţa şi cântăreaţa Demi Lovato a fost transportată de urgență la un spital Los Angeles, pe 25 iulie, după ce ar fi luat o supradoză de heroină. Brandon Johnson, dealerul care i-ar fi dus drogurile lui Demi, a declarat că ea a fost cea care l-a chemat la ea să se drogheze pe 24 iulie și susține că era deplin conștientă de riscul la care se supune.

Demi a fost găsită inconștiență de asistențasala 11:30 în acea dimineață. Aceasta a sunat la ambulanță, iar paramedicii au dus-o la spital unde a stat două săptămâni. După externare, artista s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

O controversată artistă a anunțat despărțirea de soțul său, la doar câteva luni de când a devenit mamă: “Am încetat să n... Elton John, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe din viața lui Freddie Mercury. Ce cadou a primit, imediat după ...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri