Antena Căutare

Demi Lovato, criticată dur după o farsă INCENDIARĂ pe care i-a făcut-o unui bodyguard. Cum s-a apărat artista

Demi Lovato a fost criticată pe rețelele de socializare după ce a povestit o farsă pe care i-a făcut-o unui bodyguard în Las Vegas, trimițând o femeie să intre fără permisiune în camera lui de hotel și să îl atingă în mod nepotrivit. Artista s-a apărat spunând că aceasta a fost „o simplă greșeală”.

Cântăreaţa americană Demi Lovato a fost criticată dur pe rețelele de socializare după ce a povestit o farsă pe care i-a făcut-o unui bodyguard în Las Vegas, trimițând o femeie să intre fără permisiune în camera lui de hotel și să îl atingă în mod nepotrivit. Artista s-a apărat spunând că aceasta a fost „o simplă greșeală”, dar s-a și scuzat pentru incident.

Controversa a izbucnit, potrivit nme.com, după ce Demi Lovato, în vârstă de 25 de ani, a realizart o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter, în care a fost întrebată care a fost „cea mai amuzantă farsă” pe care a făcut-o vreodată.

„Am angajat o femeie a nopții din Las Vegas și am trimis-o în camera de hotel a lui Max (bodyguardul ei, n.r.) ca să îl surprindă. A intrat în camera lui fără permisiune și l-a atins în ‘zonă’. El s-a panicat”, a povestit cântăreața într-un mesaj pe care l-a publicat pe Twitter și pe care ulterior l-a șters.

Însă, povestirea ei nu a amuzat fanii, mulți dintre aceștia spunând că această farsă se încadrează în categoria abuzului sexual.

Articolul continuă după reclamă

„A fost hărțuire sexual din partea lui Demi Lovato și abuz sexual din partea celeilalte femei”, a scris unul dintre fani.

Inițial, Lovato a refuzat să se scuze pentru acest incident, scriind: „Jur că aș putea publica un mesaj despre pofta de jeleuri și tot aș reuși să insult pe cineva”.

Ea le-a sugerat fanilor ei să asculte versurile melodiei „Warrior”, care vorbesc despre abuzul sexual.

„Pentru toți cei care mă atacă acum, ascultați versurile melodiei `Warrior` și poate că veți începe să arătați mai multă compasiune pentru cineva care a făcut o scimplă greșeală. Nu trebuie să mă educați în privința abuzului sexual”, a scris Lovato pe Twitter.

În cele din urmă, artista s-a scuzat, scriind: „Îmi pare rău dacă am deranjat pe cineva”.

Beyonce și Jay-Z nu mai vor bani pe bilete la concertele lor. Ce le cer fanilor în schimb... Carmen Harra, ÎN MOARTE CLINICĂ! Momente critice pentru celebra prezicătoare: „Intram într-un mic tunel de lumină unde a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x