Căutare Live

Demi Lovato, înger păzitor pentru fanii ei. Organizează ședințe de terapie gratuite, înainte de concerte: "Sănătatea mentală nu trebuie să mai fie un subiect tabu"

Demi Lovato este ca un înger păzitor pentru fanii ei. Artista le pune la dispoziție admiratorilor ei workshop-uri de grup, gratuite.

Demi Lovato este ca un înger păzitor pentru fanii ei. Artista le pune la dispoziție admiratorilor ei workshop-uri de grup, gratuite.

Demi a anunțat că vrea să organizeze ședințe de terapie pentru fanii ei care suferă de boli psihice. Artista a făcut anunțul la Good Morning America și a povestit că ea însăși s-a confruntat cu tulburări psihice și de personalitate.

Va fi ca o ședință de terapie înainte de concerte și avem sprijinul mai multor fundații caritabile. Eu sufăr de tulburare bipolară și sunt foarte deschisă în legătură cu acest subiect, pentru că sănătatea mentală nu trebuie să mai fie un subiect tabu”, a declarat Demi Lovato.

Mihai Trăistariu, mai sincer ca niciodată: „Am avut o relație de patru ani cu o femeie măritată. Era cu zece ani mai mar... Selena Gomez, înapoi la actorie! A bătut palma pentru un nou film, alături de Antonio Banderas și Robert Downey Jr. Când...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri