Căutare Live

Demi Lovato, nevoită să-și anuleze concertul cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă: ”Sunt sfâșiată de durere. Îmi pare atât de rău!”

Celebra cântăreață Demi Lovato trece prin momente dificile și a fost nevoită să-și amâne concertul pe care trebuia să-l susțină, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă. 

Celebra cântăreață Demi Lovato trece prin momente dificile și a fost nevoită să-și amâne concertul pe care trebuia să-l susțină, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă.

Artista în vârstă de 25 de ani a făcut anunțul teribil prin intermediul unei rețelele de socializare, ea invocând probleme ale corzilor vocale.

”Scriu aceste rânduri cu ochii în lacrimi din cauza frustrării și tristeții pe care le resimt din cauza faptului că trebuie să-mi amân concertul din această seară, pentru că am corzile vocale foarte umflate. Dacă aș urca pe scenă acum, starea mea de sănătate s-ar agrava și ar trebui să-mi anulez restul turneului. Îmi pare foarte, foarte rău că mi-am dezamăgit fanii din Londra care probabil au călătorit ca să mă vadă.”, a mai spus ea.

De asemenea, ulterior, reprezentanții stadionului pe care urma să cânte artista au anunțat că show-ul va avea loc pe 25 iunie, iar toate biletele vor rămâne valide pentru data nouă.

Actorul Jackson Odell, care a apărut în ”Modern Family”, s-a stins din viață la 20 de ani... Loredana Chivu, înjurată copios pe aeroport: „Ești o nesimțită, esti plină de figuri, esti o c---ă”. Cine este omul care...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri