Căutare Live

Calvarul nu a trecut pentru Demi Lovato! Cântăreața suferă complicații în spital. Ce se întâmplă cu tânăra artistă

Cântăreața și actrița Demi Lovato suferă de complicații în spital, în urma presupusei supradoze din cauza căreia a fost internată.

Cântăreața și actrița Demi Lovato suferă de complicații în spital, în urma presupusei supradoze din cauza căreia a fost internată.

Artista, în vârstă de 25 de ani, a fost internată în spital săptămâna trecută, după ce și-a administrat o substanță misterioasă și a fost găsită inconștientă în locuința ei.

Se pare că Demi Lovato încă se află la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, din cauza unor „complicații” care au apărut.

Potrivit TMZ, o sursă apropiată artistei a spus că aceasta suferă acum de o stare gravă de greață și de febră puternică.

Deși medicii nu au anunțat încă data la care Demi Lovato va putea fi externată, potrivit acestora, cântăreața se va putea recupera în totalitate.

În prezent, familia cântăreței ar căuta acum cel mai potrivit centru pentru dezintoxicare pentru ea.

REVOLTĂ la Hollywood! Celebritățile sar în apărarea regizorului concediat din cauza glumelor care au indignat o lume înt... Sărbătorește 60 de ani cu o strângere de fonduri pentru copiii sărmani! Madonna continuă să ajute copiii din Malawi!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri