Căutare Live

Demi Lovato, transportată de urgență la spital, în urma unei supradoze cu heroină 

Celebra cântăreață Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital, în Los Angeles, în urma unei supradoze cu heroină, scrie Mirror. 

Celebra cântăreață Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital, în Los Angeles, în urma unei supradoze cu heroină, scrie Mirror.

Conform primelor informații, se pare că ea a fost dusă la spitalul din Los Angeles, însă deocamdată nu se cunosc alte detalii despre starea ei de sănătate.

Cântăreața, în vârstă de 25 de ani, a fost dusă de urgență la spital, unde este îngrijită.

La scurt timp după ce s-a aflat de drama din viața ei, Ariana Grande a reacționat pe rețelele de socializare.

”Te iubesc.”, a scris artista, în timp ce Lily Allen s-a arătat, de asemenea, îngrijorată: ”Săraca Demi Lovato. Sper că e OK și se va recupera în curând.”, a scris ea pe Twitter

A recunoscut că a avut probleme cu drogurile

Demi Lovato a recunoscut că a avut probleme cu drogurile în urmă cu câțiva ani, deși ea promova o viață curată în acea perioadă, fără stupefiante.

În cadrul documentarului „Simply Complicated”, artista a vorbit deschis despre experiența sa cu drogurile, în anul 2012, deși trecuseră doi ani de când a fost la reabilitare pentru consumul de stupefiante și alcool.

„Nu lucram la programul meu de recuperare. Nu eram pregătită să fiu curată. Luam cocaină cu mine în avion, o luam în toaletă, o luam noaptea… Vreo două luni am folosit zilnic”, recunoștea Demi Lovato.

Mai mult, pentru a-i ieși bine analizele atunci când era testată pentru consumul de droguri, vedeta folosea urina altor persoane. Luna trecută, ea a mărturisit că a consumat droguri din nou, după șase ani de abstinență.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... TREAGEDIE fără margini! Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România A MURIT în floarea vârstei!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri