Demi Moore se laudă cu o fiică superbă care îi calcă pe urme. Cum arată Scout Willis în costum de baie

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis și-asărbătorit ziua de naștere cu o poză în ipostaze incendiare, în costum de baie, atrăgând atenția fanilor.

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis și-asărbătorit ziua de naștere cu o poză în ipostaze incendiare, în costum de baie, atrăgând atenția fanilor.

Profimedia

Frumoasa Scout, care seamănă leit cu mama ei, a împlinit de curând 30 de ani și a marcat această zi relaxându-se într-o zonă montană de basm, lângă un lac, în costum de baie. În noua fotografie, Scout apare purtând un costum de baie galben minuscul, cu părul lung și desprins, arătând senzațional.

Scout Willis a împlinit 30 de ani

Cu o siluetă de invidiat și o frumusețe naturală nemaiîntâlnită, Scout s-a bucurat de soare. Se pare că frumoasa brunetă îi calcă pe urme mamei sale, având o carieră de model de succes.

Citește și: Rumer Willis, acuzată că este prea slabă. Ce replică a dat fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore

De curând, Scout a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din campania la costume de baie la care a lucrat de curând și în care apare și mama ei și celelalte două surori ale sale, Tallulah Willis și Rumer Willis.

În ultima vreme, Scout s-a confruntat cu unele critici venite din partea urmăritorilor săi care au acuzat-o că e prea slabă. După ce a primit mai multe mesaje și comentarii nepotrivite, modelul a răbufnit și replica ei a atras atenția internauților.

Tânăra a venit însă cu o replică pentru toate aceste acuzații într-un InstaStory, a scris aceeași publicație. "După aceste comentarii și mesaje neadecvate la fotografiile mele, am rămas cu adevărat cu un gust amar, pentru că mă bucuram cu adevărat de imaginile 'tâmpite' pe care le-am făcut", a scris Willis pe Instagram Story.

Ea a adăugat: "Pozele au fost făcute dintr-un unghi ciudat, care m-a făcut mai slabă decât sunt în realitate".

Citește și: Fiica lui Demi Moore cu Bruce Willis, prinsă pe picior greșit de paparazzi. Scout a apărut neepilată în public

Fiica de 32 de ani a lui Demi Moore și a lui Bruce Willis a mai spus că este greșit să faci remarci despre corpul cuiva. "Chiar dacă ai putea crede că este treaba ta sau chiar dreptul tău de a-ți lăsa gândurile sau judecățile nefiltrate despre corpul meu, pentru mine și pentru alții să le citim... nu este", a mai spus Rumer Willis.

Demi Moore, siluetă de invidiat la 58 ani

Scout nu putea să îi semene decât mamei sale, moștenind trăsăturile ei unice și frumusețea de neegalat. Până și în prezent, la vârsta de 58 de ani, Demi Moore rămâne un exemplu de frumusețe naturală.

De curând, celebra actriță a pozat în costum de baie alături de fiicele sale, iar fanii au reușit cu greu să o recunoască. Chiar dacă a ajuns la vârsta la care alte femei sunt bunici și ies cu nepoții în parc, Demi are o siluetă suplă, ca de model, fiind extrem de atentă la felul în care arată.

Ultimele știri