Denisa Răducu nu își poate accepta boala, iar familia i-a angajat un psiholog personal: „Mă rog lui Dumnezeu, Iisus Hristos și toti sfinții pământului să facă o minune!”

Denisa Manelista este grav bolnavă, iar fanii sunt mai îngrijorați ca niciodată, mai ales că artista lor preferată pare să fi ajuns la capătul puterilor, după ce s-a externat din spital

Denisa Manelista este grav bolnavă, iar fanii sunt mai îngrijorați ca niciodată, mai ales că artista lor preferată pare să fi ajuns la capătul puterilor, după ce s-a externat din spital.

Deși e o femeie puternică, se pare că ar fi cedat psihic, din cauza bolii îngrozitoare. Denisa Răducu nu își poate accepta boala, iar familia i-a angajat un psiholog personal:

„Mă rog lui Dumnezeu, Iisus Hristos și toti sfinții pământului să facă o minune!”, i-a scris un fan pe Facebook.

Dacă la început s-a spus că ar suferi de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete, acum s-a aflat că ea ar suferi de cancer la plămâni şi ar fi în stare destul de gravă.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri