Denisa Trofin și-a luat permisul auto imediat ce a împlinit 18 ani!

 

 Pe Denisa Trofin o știm încă de când avea câțiva anișori și participa la toate emisiunile TV și festivaluri din tara. Acum, artista a ajuns la varsta majoratului și, cu toate că are un palmares muzical demn de invidiat, aceasta mai avea o dorință mare, aceea de a obține permisul auto.

Și, cum majoratul a trecut deja, a trecut la etapa următoare, a învățat asiduu și a obținut dreptul de a șofa legal din prima.

"Pot spune că abia așteptam să împlinesc 18 ani, pentru a-mi lua  permisul auto. Și, cu emoții, l-am obținut din prima, iar acum conduc fără probleme. E drept, în afara Bucureștiului, sunt asistată, uneori dată la o parte, de tatăl meu, până învăț mai bine traseele.

                                                        Denisa este o șoferiță pricepută

Părinții mei spun că sunt o șoferiță desăvârșită, parcă m-am născut cu volanul în mână!", declară amuzată Denisa Trofin.

Printre orele de la liceu, dar și multe activități recreative, scena este ca oxigenul pentru Denisa Trofin. Drept dovadă sunt zecile de premii, participări la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, concerte, cât și participarea în castingul unor piese de teatru.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe