Căutare Live

Designerul Ottavio Missoni a incetat din viata la 92 de ani

Renumitul stilist italian Ottavio Missoni, fondatorul casei de moda cu acelasi nume, a incetat din viata la varsta de 92 de ani.

Missoni a devenit celebru pentru tesaturile cu modele in zig-zag si pentru ca a trimis pe podium, pentru prima oara, manechine fara sutien.

Casa de moda pe care a intemeiat-o, cu mijloace modeste, in anii '50, impreuna cu sotia sa, este astazi un adevarat imperiu cu venituri anuale de peste 150 milioane de euro.

La inceputul acestui an, Missoni a trecut printr-o incercare tragica: fiul sau Vittorio si sotia acestuia au disparut fara urma in timpul unui zbor cu avionul, in Venezuela.

O noua idila? Catalin Botezatu a sarutat-o pe Roxana Ionescu! ... Gafa de proportii a INNEI: Nu stie cine e presedintele Romaniei, desi a absolvit Facultatea de Stiinte Politice!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri