Căutare Live

Despărțire în familia Kardashian! Gelos pe pozele ei sexy, tot el a fost prins pe picior greșit: ”Aveau șanse mari să se împace, dar acele poze apărute cu el au făcut ca lucrurile să se termine definitiv” - GALERIE FOTO

Kourtney Kardashian (39 ani) și Younes Bendjima(25 ani) s-au despărțit după aproape doi ani de relație. Cei doi nu s-au mai înțeles la fel de bine după ce s-au întors din vacanța de trei săptămâni pe care au avut-o în Italia.

Kourtney Kardashian (39 ani) și Younes Bendjima(25 ani) s-au despărțit după aproape doi ani de relație. Cei doi nu s-au mai înțeles la fel de bine după ce s-au întors din vacanța de trei săptămâni pe care au avut-o în Italia.

„Kourtney și Younes au avut discuții în contradictoriu de când s-au întors din vacanța pe care au avut-o în Italia și nici nu s-au mai văzut de atunci”, a declarat o sursă apropiată lor pentru E! News. Aceeași sursă a fost că aceștia au decis să ia o pauză, însă totul s-a terminat cu o despărțire.

Veștile apar după ce Younes Bendjima a fost recent fotografiat în Mexic alături de Jordan Ozuna. Fotografiile apărute în TMZ, îl arată pe fostul iubit foarte tandru cu o altă femeie, însă acesta s-a arătat foarte revoltat de speculațîi și a comentat pe contul sau personal de pe o rețea de socializare: “Ei chiar vor să mă transforme pe mine în băiatul rău din cauza căruia s-a produs despărțirea, nu te mai poți distra cu prietenii că trebuie să fie ceva romantic.”

Kourtney este supărată, dar ea încearcă să-și focuseze energia pe alte lucruri și să stea ocupată. Nu vrea să acorde prea multă importanță acestui subiect și vrea că totul să se termine cât mai repede. Ei au avut probleme în relație de câteva luni în urmă. Aveau șanse mari să se împace și lucrau la asta, dar acum acele poze au făcut că lucrurile să se termine definitiv”, a declarat o persoană apropiată cuplului.

Înainte să se producă despărțirea, se pare că pozele sexy ale lui Kourtney de pe social media nu erau prea bine primite de iubitul său, acestea fiind și un motiv pentru certurile din ultima perioadă.

“Niciodată nu i-a plăcut faptul că postează fotografii atât de sexy. Nu vrea că iubita lui să facă asta. Înțelege că job-ul îi cere asta, însă vrea și poze mai îmbrăcată. Mereu a avut o problemă cu asta, din acest motiv se certau des, ba chiar s-au și despărțit în trecut”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru revista People.

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au cunoscut în 2016 la Paris Fashion Week, cu o zi înainte că sora lui Kourtney, Kim Kardashian, să fie jefuită. Cei doi s-au apropiat după atacul lui Kim, Younes fiind translator între familia Kardashian și autorități.

Ariana Grande a suferit un ACCIDENT în timpul unor filmări: „Sunt o idioată”... Richard Gere, starul din “Pretty Woman”, în culmea fericirii! Va deveni tată pentru a două oară, la 69 de ani...
Ultimele știri