Antena Căutare

Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Adevărul, dezvăluit! „Lucrurile nu se pot repara. Singurul mod în care poate fi ajutat...”

Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu au fost date de fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, aceasta explicând starea în care se află în prezent cântărețul, care se află internat la Spitalul Floreasca din București.

Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu au fost date de fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, aceasta explicând starea în care se află în prezent cântărețul, care se află internat la Spitalul Floreasca din București.

„Se fac pași mici, dar avem încredere și avem nevoie de răbdare… starea lui Mihai este stabilă, este în continuare în aceeași situație, se fac pași mici în sensul bun al cuvântului. Este în continuare în comă indusă, pentru că altfel nu au cum”, a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la Antena Stars.

„Lucrurile nu se pot repara și nu se pot rezolva. Este singurul mod în care poate fi tratat și ajutat, ca tot ceea s-a stricat, s-a deranjat acolo, să se repare”, a adăugat ea.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cântărețul Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume: 'Nu m-am gândit niciodată că voi câştiga atât de mulţi bani'... Dani Oţil a lansat bunsimt.ro, un site pentru obiecte pierdute...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x