Detalii în exclusivitate despre nunta lui Mazăre. Invitații care vor merge în penitenciarul Rahova la ceremonie

Fratele lui Radu Mazăre a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constanței. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusă o solicitare și pentru Starea Civilă a Sectorului 5, notează Antena 3.

Fratele lui Radu Mazăre a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constanței. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusă o solicitare și pentru Starea Civilă a Sectorului 5, notează Antena 3.

„Nu a fost încă depusă solicitarea, urmează să fie depusă de avocatul care se ocupă de această procedură legală, cred că mâine sau cel târziu luni”, a spus Mihai Mazăre.

„Dorința lui Radu Mazăre este ca această cununie, nu nuntă, această ceremonie să aibă loc undeva pe data de 10 iulie. Conducerea penitenciarului și-a exprimat acordul, dar data se fixează și în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5 de a trimite un reprezentant”.

„Vorbesc în fiecare zi cu Radu Mazăre. Nu are cereri suplimentare. Legea și regulamentele îți explică exact ce se poate face în astfel de cazuri și el nu poate face decât să se conformeze”.

Potrivit fratelui lui Radu Mazăre, pot participa câte 10 persoane din partea nuntașilor.

„La ceremonie, e scris și în regulament, că pot participa 10 persoane din cadrul familiei. Deci vor fi 10 din partea familiei Mazăre, 10 din partea familiei viitoarei mirese”.

Mihai Mazăre a spus că va fi doar o cununie civilă, nu și una religioasă.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri