Detalii neștiute! Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră!

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

După mai bine de 50 de ani de carieră, Stela Popescu se bucura de o pensie de 1.500 de lei, la care se adaugă indemnizaţia de merit de la UNITER, de 2.700 de lei.

Acestor sume se adaugă banii obţinuţi din reclame, dar şi din drepturile de autor, potrivit Antena 3.

Stela Popescu a transmis un mesaj emoționant românilor! Clipul nu a mai fost difuzat până acum!

Stela Popescu are un singur moştenitor: fiica ei, Doina Maximilian, adoptată când avea 15 ani. Aceasta se va ocupa de formalităţile pentru înmormântare şi tot ea va mosteni cele două case ale artistei şi colecţia de tablouri semnate de pictori celebri.

Stela Popescu i-a lăsat moştenire fiicei un bloc cu trei etaje din centrul Bucureștiului, evaluat pe piața imobiliară la 500.000 de euro. Actriţa mai deţinea şi două vile, una în București, cealaltă pe litoral, în statiunea 2 Mai.

Dezvăluiri șocante despre cum a fost găsită Stela Popescu fără suflare: "De la jumătate în jos era...”

În casa unde a locuit avea mai multe obiecte de artă, printre care și tablouri a caror valoare depășeste mai multe mii de euro. Printre acestea se numară o pictură a celebrului Ștefan Luchian și a lui Ion Pacea, pe care le-a cumpărat în urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a aparținut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumpărat după moartea lui, de la soția acestuia.

Ultimele știri