Detaliu observat de presă după ce s-a zvonit că divorțează Kim Kardashian și Kanye West. Ce se întâmplă între cei doi

Până nu demult, Kim Kardashian şi Kanye West formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și păreau să aibă o familie perfectă. De curând, afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat a zguduit presa, surse spunând că „divorțul este iminent”.

Detaliu observat de presă după ce s-a zvonit că divorțează Kim Kardashian și Kanye West. Ce se întâmplă între cei doi

Profimedia

Potrivit cotidianului The Sun, vestea despărțirii celor doi a fost confirmată de mai multe surse apropiate familiei, nemaiexistând vreo cale de întoarcere. În ultimul an, Kim Kardashian și Kanye West au trăi perioade tumultoase cauzate mai ales de tulburările de bipolaritate ale rapper-ului american.

Cei doi au încercat în ultimul an să aducă relație dintre ei pe făgașul cel bun, însă fără reușită.

Potrivit aceleași surse, Kim Kardashian a apelat la celebra avocată Laura Vasser pentru a gestiona divorțul, care a reprezentat-o și în separarea de starul NBA Kris Humphries, din 2013. De asemenea, avocata a gestionat și divorțul dintre Angelina Jolie de Brad Pitt.

„Cei doi sunt aproape de un acord mediat de avocata Laura Vasser” a declarat o persoană din anturajul vedetelor, potrivit sursei citate.

Detaliu: Kim Kardashian nu mai poartă inelul de 1,3 milioane de dolari

Zvonurile despre despărțire s-au întețit imediat după ce, în ultimele săptămâni, Kim nu a fost văzută purtând inelul de logodnă, în valoare de 1,3 milioane de dolari, potrivit dailymail.

Potrivit Insider, o sursa apropiată familiei a povestit că doamna Kardashian-West este mai mult decât hotărâtă să pună punct: „Îl păstrează discret, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare a divorţului”.

Este serioasă în privința examenului de barou, în ideea de a deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune alte nebunii, și ea s-a săturat de asta”, a mai spus sursa apropiată familiei.

Cuplul s-a căstorit în luna mai a anului 2014, după ce Kim a rămas însărcinată cu primul său copil în 2012. Rapperul dezvăluia cu bucurie în luna 2014 că așteptă să vină pe lume primul său bebeluș. În anul 2013 Kim și Kanye au devenit prăinții fetiței North West.

Kim "s-a săturat", Kanye West "nu mai vrea să mai audă" de clanul Kardashians

Surse din toate părțile au declarat și pentru Peopele că vedeta în vârstă de 40 de ani, Kim Kardashian nu își mai dorește o relație cu Kanye: "Știe că s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea un spațiu pentru a-și da seama de viitorul ei".

Dar la fel de mult ca ea și Kanye West așteaptă să se rupă de clanul Kardashians, deși nu mai locuiesc împreună, rapper-ul fiind mutat la ferma din Wyoming.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că „amândoi trăiesc vieți separate de mai multe luni. Kim și Kanye nu au mai fost pe aceeași pagină de ceva timp”

Kim Kardashian (40 de ani) și Kanye West (43 de ani) formează un cuplu din aprilie 2012. În octombrie 2013, rapperul a cerut-o de soție pe Kim. În mai 2014 a avut loc nunta, la care au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din entertainmentul american, în frunte cu Jay-Z și Beyonce.

Cei doi au împreună doi băieți și două fete au soții West: North (6 ani) - fată, Saint (4 ani) - băiat, Chicago (2 ani) - fată, Psalm (un an) - băiat.

GALERIE FOTO - KIM KARDASHIAN ȘI KANYE WEST

Bătălia divorțului se dă pe avere. Câte milioane au de împărțit Kanye și Kim

Dacă se confirmă oficial divorțul anunțat de apropiații familiei, Kim și Kanye vor trebui să împartă averea pe care o are fiecare, dar trebui să decidă cui rămâne conacul în valoare de 60 de milioane de dolari, din California.

Kim Kardashian va dori ca Kanye să o lase să aibă casa pentru că acolo cresc copiii lor, potrivit unei surse apropiate familiei: „Deține tot terenul și loturile alăturate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovare”

Potrivit The Forbes, cei doi ar avea împreună 2.1 miliarde de dolari în conturi, iar averea separată a lui Kanye însumând 1,26 miliarde de dolari. Kim Kardashian West ar aduna din toată suma doar 750 million, strânși în pătrățica sa, iar restul strângând împreună.

Potrivit aceleași surse, cei doi ar avea contract prenupțial, un document prin care viitorii soți aleg cum vor fi împărțite bunurile dobândite în timpul căsătoriei, în cazul unui divorț.

Cum a ajuns celebră Kim Kardashian și pe lângă cine a stat, ca să ajungă în față, vedeta cu cea mai controversată siluetă din lumea mondenităților internaționale

Kim Kardashian a avut părinţi faimoşi

Tatăl biologic a lui Kim Kardashian a fost celebrul avocat Robert Kardashian, a căror conturi nu erau deloc modeste. Mai târziu, după divorţul mamei sale de tatăl biologic, Kris s-a căsătorit cu Bruce Jenner, despre care ştim că a fost un atlet olimpic, înainte de transformarea în „Caitlyn Jenner”. Aşadar, Kim a avut dintotdeauna un anumit statul social.

Kim Kardashian a fost prietenă cu Paris Hilton

Paris Hilton a ”angajat-o” pe Kim Kardashian pe un post de asistentă personală. La scurt timp, cele două s-au împrietenit, iar Kim a ajuns să meargă în toate cluburile exclusiviste în care mergea şi moştenitoarea imperiului Hilton.

A avut relație cu producătorul muzical Damon Thomas

Producătorul muzical Damon Thomas, care pe la acea vreme era căsătorit avea o relație și cu Kim Kardashian. Divorţul acestuia din urmă, la vreo trei ani distanţă de această aventură, a creat destulă agitaţie în presă, aducând-o din nou pe Kim Kardashian pe primele pagini ale ziarelor de scandal, potrivit okmagazine.ro

Kim Kardashian, un alt iubit faimos

Relaţia cu Ray J a adus-o pe Kim în atenția tuturor. Cei doi au făcut un filmuleț pornografic care a ajuns viral. Kim a trecut prin clipe groaznic, a dat în judecată publicaţia care a făcut public video-ul, însă a renunţat la proces pentru suma de 5 milioane de dolari.

Citește și: Kim Kardashian, irezistibilă într-un costum de baie minuscul. Cum a apărut pe o plajă din Mexic

A divorțat de primul soț după 72 de zile

În luna august 2011, Kim Kardashian s-a căsătorit cu jucătorul NBA Kris Humphries după o relaţie de un an şi jumătate. Însă, după doar 72 de zile a divorțat cu mult scandal și presăîn fața casei.

Ultimele știri