Detaliul ce va conta la anchetă! Ce au descoperit polițiștii pe trupul regretatei artiste Stela Popescu!

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Polițiștii sosiți la fața locului au făcut primele dezvăluiri!

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Polițiștii sosiți la fața locului au făcut primele dezvăluiri!

Primele informaţii apărute după tragica veste au arătat că actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Totuși, noi detalii au ieșit la iveală despre trecerea în neființă a Stelei Popescu. Aparent, la o analiză mai atentă a trupului neînsuflețit, polițiștii au găsit o rană la cap. Potrivit acestora, cel mai probabil, aceasta a apărut după ce actrița s-a prăbușit la pământ.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă azi, 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului.

Ultimele știri