Dezvăluire uluitoare făcută de primul soț al actriței Stela Popescu. Ce urma să facă artista sâmbătă

Dezvăluire uluitoare făcută de primul soț al Stelei Popescu. Regizorul Dan Puican a transmis un mesaj emoționant și a mărturisit că actrița ar fi trebuit să ajungă la masă la el, în cursul zilei de sâmbătă.

Dezvăluire uluitoare făcută de primul soț al Stelei Popescu. Regizorul Dan Puican a transmis un mesaj emoționant și a mărturisit că actrița ar fi trebuit să ajungă la masă la el, în cursul zilei de sâmbătă.

„În august 1960, a fost reapartizată la Brașov, a făcut figurație și întâmplarea a făcut că în timp ce eram în pauză de repetiție, stăteam în sală și ea se juca cu un portofel, în care avea certificatul de naștere. I-am luat certificatul și i-am zis dacă mă duc la stat cu el, ne căsătorim? Ea a spus: „Cum vrei tu”. Și ne-am căsătorit, am fost nouă ani împreună. (...) Am rămas prieteni, mâine trebuie să vină la masă, soția mea îi făcea pește. Adio Stela, te-am iubit, ai fost dragostea mea de tinerețe”.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri