Dezvăluirea anului! Andreea Bălan face declarații surprinzătoare, după ce a aflat că va deveni mămică! Fanilor nu le-a venit să creadă!

Numără lunile, zilele până când îşi va putea ţine la piept bebeluşul! Andreea Bălan, oficial, cea mai fericită viitoare mămică, a vorbit în premieră despre bebeluşul pe care-l poartă în pântece.

Numără lunile, zilele până când îşi va putea ţine la piept bebeluşul! Andreea Bălan, oficial, cea mai fericită viitoare mămică, a vorbit în premieră despre bebeluşul pe care-l poartă în pântece.

Dacă are sau nu pofte sau stări de ameţeală de când e însărcinată, cum a primit tatăl copilului vestea cea mare, dar şi cum s-a schimbat viaţa ei de când a aflat că e însărcinată, asta ne spune chiar Andreea.

Aveți în fața voastră o femeie fericită și împlinită. O artistă care nu-și mai dorește nimic pe lume. Și asta pentru că Dumnezeu a avut grijă să-i îndeplinească cele mai arzătoare dorințe.

Vedeta este extrem de fericită

Parcă mai zâmbitoare decât de obicei, Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre rolul de viitoare mămică.

„Sunt foarte fericită pentru că îmi doream de foarte mult timp, de vreo patru ani așa îmi doream să reușesc să am un copil și iată că s-a întâmplat în sfârșit acest vis. Sunt în luna a pata la final și nu simt deocamdată că viața mi s-a schimbat, aștept să avansez în sarcină ca să pot să realizez mai bine ceea ce se întâmplă. Pot spune doar că sunt emoționată și fericită.”

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri