Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Dezvăluirea care schimbă totul despre Meghan Markle! Ce se va întâmpla cu copilul ei! „Nu îl va vedea niciodată...”

sO dezvăluire recentă aruncă iar Casa Regală Britanică în mijlocul unui posibil scandal de amploare, după ce a ieșit la iveală un detaliu șocant despre Meghan Markle, soția prințului Harry! Ce se va întâmpla cu copilul acesteia?

O dezvăluire recentă aruncă iar Casa Regală Britanică în mijlocul unui posibil scandal de amploare, după ce a ieșit la iveală un detaliu șocant despre Meghan Markle, soția prințului Harry! Ce se va întâmpla cu copilul acesteia?

Recent, un scriitor ce se ocupă în special de biografia capetelor încoronate britanice, Duncan Larcombe, a dezvăluit faptul că nu mai există nicio posibilitate ca Meghan Markle, Ducesă de Sussex, să se împace cu tatăl său, Thomas Markle.

Se pare că situația este atât de gravă încât multe voci au început să vorbească despre faptul că bărbatul nu își va întâlni niciodată nepotul sau nepoata.

Pentru cei care nu știu, Meghan Markle s-a confruntat cu numeroase certuri, amenințări și scandaluri din partea familiei sale, care a făcut tot felul de acuzații din dorința de a-i strica imaginea înainte și chiar după nunta cu prințul Harry.

”Și-a uitat cu siguranță rădăcinile, iar familia mea suferă din cauza asta. Lui Meg îi place să apară ca o persoană umanitară, caritabilă, dar cu familia ei nu este deloc așa. Este cea mai bună interpretare a ei, e atât de falsă. Am citit că vrea să fie ca Diana. Dar Diana a fost iubită de o lume întreagă și pentru motivele care trebuie. Meg vrea să fie la fel, dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu este sinceră precum Diana”, a mărturisit fratele lui Meghan Markle, stârnind o adevărată controversă.

Și nici tatăl tinerei Meghan Markle nu s-a lăsat mai prejos, făcând pentru presă tot felul de afirmații scandaloase.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro