Căutare Live

Diana Munteanu, alergica la ciorapi!

Este sexy, a slabit in timp record dupa ce a nascut si a revenit pe micile ecrane. Insa Diana Munteanu are un secret pe care l-a tinut ascuns pana acum: nu poarta dresuri. Motivul? Este alergica la lycra.

Nu suport sa port ciorapi fini. Ma mananca pielea de la lycra, sunt alergica. Decat sa ma tot scarpin, mai bine imi iau colanti sau dresuri foarte groase care nu au lycra", a marturisit vedeta pentru National.

In plus, prezentatoarea recunoaste ca foloseste crema de bronzat ca sa dea impresia ca foloseste ciorapi. „Nu merg la solar, pentru ca nu e sanatos. Prefer autobronzantul", a completat Diana.

Sursa VDT

Leta Ilie si-a dezvaluit secretele care o mentin intr-o forma de invidiat... FOTO! Printul Paul si Printesa Lia la Festivalul de Circ...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri