Căutare Live

Marea împăcare, în direct?! Discursul lui Brad Pitt de la Globurile de Aur a răvășit-o pe fosta lui soție | Video, Foto

Brad Pitt a câștigat Globul de Aur pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood”. În timpul discursului său, reacția fostei sale soții, Jennifer Aniston, a devenit virală.

Brad Pitt

hepta.ro

Din clipa în care Brad Pitt a urcat pe scena Globurilor de Aur pentru a-și primi trofeul, oamenii au așteptat cu sufletul la gură să vadă reacția fostei sale soții, Jennifer Aniston. Cei doi au revenit în centrul atenției presei, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Fanii cuplului nu au fost dezamăgiți! Pa fața actriței se vedea clar emoția și mândria. Jennifer Aniston părea că savura fiecare cuvând rostit de Pitt. A râs cu poftă în momentul în care actorul a glumit despre atitudinea presei față de viața lui amoroasă.

„Aș fi vrut să vin cu mama mea în seara asta, dar presa susține că orice femeie care stă lângă mine este iubita mea. Ar fi fost destul de ciudat...”, a spus Pitt.

„Găsește-ți pe cineva care se uită la tine cum se uită Jennifer Aniston la Brad Pitt”, „Reacția lui Jennifer....minunată!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor pe Twitter.

Lungmetrajul „Once Upon A Time In Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino, primise cinci nominalizări şi a obţinut trei premii Globul de Aur, pentru cea mai bună comedie, cel mai bun scenariu şi cel mai bun rol secundar masculin, atribuit lui Brad Pitt.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „A fost odată... la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, este, potrivit cineastului, o odă adusă anilor '60 hollywoodieni. Filmul a avut premiera mondială la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole
Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri