Divorț în showbiz. Vedeta care a anunțat că divorțează după numai doi ani de căsnicie. Zoe Kravitz: "An nou,lucruri mai puține"

Zoe Kravitz, faimoasa actriță de la Hollywood și fiica lui Lenny Kravitz a decis să divorțeze de soțul ei, Karl Glusman, după doar 2 ani de căsnicie.

Divorț în showbiz. Vedeta care a anunțat că divorțează după numai doi ani de căsnicie. Zoe Kravitz: "An nou,lucruri mai puține"

profimedia

Faimoasa actriță de la Hollywood Zoe Kravitz și actorul Karl Glusman au divorțat. Zoe, în vârstă de 32 de ani, a intentat divorțul pe 23 decembrie. Chiar dacă ei nu au făcut publică vestea pe social media, Karl a șters toate pozele pe care le avea cu Zoe pe contul său de Instagram.

Povestea de dragoste dintre Zoe, actrița din Big Little Lies, și Karl a început în 2016, iar pe 29 iunie 2019, cei doi s-au căsătorit. Nunta a avut loc în Paris, la casa lui Lenny Kravitz, tatăl actriței.

Nunta a fost una extrem de fastuoasă, iar printre invitați au fost Denzel Washington, Cara Delevigne, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman și Reese Whiterspoon.

Deși nu s-a aflat încă motivul divorțului, Zoe încă păstrează pe pagina sa fotografii cu fostul soț, iar în noaptea dintre ani, aceasta a postat o fotografie cu ea singură, părând destul de tristă, cu descrierea “an nou, lucruri mai puține”.

Zoe, despre relația ei cu Karl

Actrița a povestit în 2019, într-un interviu pentru British Vogue, că atunci când l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soț, ea nu căuta o relație serioasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

“Îmi place că nu ne-am găsit pe o aplicație sau pe platourile de filmare. Un prieten știa că vreau să întâlnesc pe cineva, dar nu o relație serioasă, și el l-a adus pe Karl”, povestește actrița.

“Am simțit ceva instant – apoi l-am văzut că se întoarce și vorbea cu altă fată care stătea lângă el (...) Dar mai târziu mi-a spus că doar era emoționat”, a completat Zoe.

Atunci când au împlinit un an de căsnicie, în vara anului trecut, atât Zoe, cât și Karl au postat pe conturile lor de Instagram câte o fotografie. Zoe a postat o fotografie alb-negru, de la nunta lor, în care Karl o îmbrățișa, iar ea zâmbea cu ochii închiși, cu mâinile ei peste mâinile lui.

Pe atuci, Karl a postat o fotografie maim ai veche cu ei doi, dar cu o descriere foarte emoționantă.

“Un an...Nu anul la care ne așteptam...dar simt că dacă putem trece prin asta, putem trece prin orice. Te iubesc. Mai mult decât orice. Ești cea mai bună prietenă a mea, mă ajuți să mă deschid și îmi topești inima. Mă pui la punct atunci când e nevoie și mă provoci să evoluez... Te iubesc pentru asta. Și o să fac orice pentru tine până în ziua în care mor. Acum hai să salvăm lumea”, scria Karl.

Se pare că cei doi nu și-au putut ține promisiunea, iar Karl a șters absolut toate pozele cu ea de pe pagina lui de Instagram.

Ultimele știri