Căutare Live

DIVORȚUL ANULUI! Ce spunea Brad despre Angelina atunci când era bolnavă: „Frumusețea îi dispăruse, avea cearcăne uriașe, nu mai avea grijă de ea!”

Atunci când Angelina Jolie a trecut prin momente crunte, o presupusă scrisoare adresată ei și scrisă de Brad Pitt a devenit virală în mediul virtual. Era imediat după ce actrița a suportat şi o dublă mastectomie preventiv, pentru a-şi reduce riscul de a se îmbolnăvi de cancer, boală din cauza căreia şi-a pierdut mama, bunica maternă şi o mătuşă.

Atunci când Angelina Jolie a trecut prin momente crunte, o presupusă scrisoare adresată ei și scrisă de Brad Pitt a devenit virală în mediul virtual. Era imediat după ce actrița a suportat şi o dublă mastectomie preventiv, pentru a-şi reduce riscul de a se îmbolnăvi de cancer, boală din cauza căreia şi-a pierdut mama, bunica maternă şi o mătuşă.

„Soția mea s-a îmbolnăvit. Ea a fost mereu nervoasă din cauza problemelor de la locul de muncă, viața personală, eșecurile ei și copii. A pierdut aproape 15 kg și ajunsese la 40 kg. A devenit extrem de slabă și plângea constant. Nu mai era o femeie fericită.

A suferit de dureri de cap continue, dureri în piept și nevralgii intercostale. Nu dormea bine, adormea numai dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei. Relația noastră ajunsese în punctul în care urma să ne despărțim. Frumusețea îi dispăruse, avea cearcăne uriașe, nu mai avea grijă de ea. A refuzat să mai joace în filme, respingând rapid orice rol i se propunea. Mi-am pierdut speranța și a crezut că vom divorța mai repede”, a scris actorul.

Scrisoarea continuă în aceeași notă sensibilă și emoționantă. Actorul subliniază cât de mult a contat dragostea, puterea ei fiind terapeutică.

Brad Pitt: „Pare de necrezut, dar ea a înflorit!”

„Apoi m-am decis să acționez și să schimb asta. Pâna la urmă a fost cea mai frumoasă femeie de pe pământ, idolul a mai mult de jumătate din bărbații și femeile de pe pământ, iar eu am fost cel căruia soarta i-a permis sa o iubesc si să o îmbrățișez. Am început să ma port extrem de frumos. Flori, daruri și complimente, gesturi de afecțiune pentru care nu le-am făcut. Am surprins-o și am încântat-o în fiecare minut. Am început să trăiesc doar pentru ea. Am vorbit în public doar despre ea. Am dus toate discuțiile în direcția ei. Am lăudat-o în fața prietenilor noștri. Pare de necrezut, dar ea a înflorit. Ea început sa mai ia în greutate, nu mai era nervosă și m-a iubit chiar mai mult decât oricând. N-am crezut niciodată că ea poate iubi atât de mult.

Și apoi am realizat un lucru: femeia este reflectarea bărbatului de lânga ea. Dacă o iubești până la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie”, se încheie scrisoarea.

12 ani de dragoste, șase copii și o poveste demnă de film

Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, actrița solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, invocând ca motiv al separării "diferenţe ireconciliabile", informează TMZ. După informaţiile pe surse se pare că Angelina Jolie a depus deja documentele la tribunal, citând drept cauză "diferenţe ireconciliabile". Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Jolie ar fi cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Nicoleta Luciu, al cincilea copil? Este sau nu însărcinată? Adevărul despre kilogramele în plus, spus chiar de vedetă... Simona Traşcă îşi deschide măcelărie! Blonda a făcut cârnaţi franţuzeşti, în direct!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri