Căutare Live

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns în presa poloneză. Ce se scrie despre antrenor și Corina Caciuc

Divorțul cu scandal al Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf a ajuns și în presa internațională, mai exact la jurnaliștii polonezi, care au scris despre impresară, dar și despre relația antrenorului Universității Craiova cu actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns în presa poloneză

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf + Hepta

Nu doar presa din România scrie despre cei doi, ci și presa din străinătate. Anamaria Prodan a fost cerută în repetate rânduri pentru a oferi informații despre divorț, dar printre altele a amintit mereu și de viața sa profesională care a spart, de asemenea, granițele.

Cunoscută la nivel internațional, Anamaria Prodan a fost căutată de jurnaliștii polonezi pentru a oferi declarații referitoare la viața sa, care are răsunet și peste graniță. În paginile publicației poloneze Transfery.info, Anamaria Prodan a vorbit despre secretele vieții profesionale, dar a povestit cu și cu optimism despre perioada delicată prin care trece.

“Plătim cel mai mare preț din viață pentru faimă și recunoaștere. Este ca un cuțit cu două lame. Trebuie să fii atent tot timpul să nu te tai undeva. A fi o celebritate necesită mulți factori - studiu, bun simț, profesionalism, decență, muncă asiduă. Nu suntem doar în prima pagină în România, pentru că eu și soțul meu am muncit din greu pentru asta și nimeni nu ne-a ajutat”, spune Anamaria Prodan pentru Transfery.info.

Ce informații apar în presa poloneză despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Pe de altă parte, un alt articolul publicat în Polonia vorbește despre relația celor doi ca fiind un butoi cu pulbere, în contextul în care antrenorul Universității Craiova și-a refăcut viața alături de o altă femeie, Corina Caciuc, care este însărcinată cu copilul lui, dar al cărei trecut pare să țină toată presa din România, dar și din afară, el fiind încă soțul Anamariei Prodan.

“Nu cu mult timp în urmă, cunoscutul agent de fotbal Anamaria Prodan a oferit un interviu sincer în paginile „Transfery.info”, unde a oferit secretele vieții sale profesionale și private. Nimeni, și cu siguranță nu ea, nu se aștepta ca multe lucruri să fie privite diferit într-un timp atât de scurt. Actualul soț al doamnei Prodan, Laurențiu Reghecampf, nu numai că a decis să caute fericirea alături de o altă femeie, dar a devenit și un erou al unui scandal moral în patria sa”, notează Prostozautubiznes, relatează realitateasportivă.net.

„Potrivit cunoscutului agent, actualul antrenor al Universitatei Craiova a decis să se încurce cu o anume Corina Caciuc, o femeie care nu are o reputație foarte bună în România. Oamenii glumesc despre trecutul ei și se întreabă cât de multe știe cu adevărat Reghecampf despre viața ei. Ea a fost dansatoare într-un club de noapte, iar fotografiile cu ea dezbrăcată erau adesea văzute în presă”, se mai arată în articolul publicat în Polonia.

Citește și: Anunțul făcut de Anamaria Prodan în legătură cu viața amoroasă: „Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”

În același material se aduce aminte de faptul că Reghecampf ar fi retras importante sume de bani din conturile bancare ale familiei și membrii familiei ar fi sesizat dispariția mai multor ceasuri valoroase.

„Momentul în care furi bani de la copiii tăi, de la familie și îi trimiți stripteuzelor. E ca și cum ai cădea de pe Muntele Everest, în Iad”, a declarat de multe ori Anamaria Prodan pentru presa din România.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Ce acuzații îi aduc

La vârsta de 47 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna.

Cuplul a crescut împreună patru copii. Cele două fete ale impresarei din prima căsătorie cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani. Dar și copilul impresarei cu antrenor Laurențiu Reghecampf Jr., dar și pe fiul bărbatului, Luca.

Jador a ajuns la spital și urmează să fie operat. De ce probleme medicale suferă și ce declarații a făcut... Daniel Onoriu a postat prima fotografie de când a ajuns acasă, după externare. Cum arată și în ce ipostază s-a fotografi...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x