Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Doliu la Hollywood! Actriţa de comedie Anne Meara a murit

Actriţa de comedie Anne Meara, mama actorului Ben Stiller, nominalizată de patru ori la premiile Primetime Emmy, a murit sâmbătă, la vârsta de 85 de ani.

Actriţa de comedie Anne Meara, mama actorului Ben Stiller, nominalizată de patru ori la premiile Primetime Emmy, a murit sâmbătă, la vârsta de 85 de ani.

Actriţa Anne Meara a avut o carieră de peste şase decenii în film şi televiziune şi a devenit celebră alături de soţul ei, Jerry Stiller, cu care a fost căsătorită timp de 61 de ani. Cei doi artişti au format un duo de comedie, Stiller & Meara, care a apărut cu regularitate la televiziunea americană începând din anii 1960, în special în emisiunea "The Ed Sullivan Show". Show-urile lor de comedie se bazau de obicei pe diferenţele religioase dintre ei, întrucât Jerry Stiller este evreu, iar Anne Meara provenea dintr-o familie catolică irlandeză, scrie mediafax.ro.

În 1975, Anne Meara a interpretat rolul principal din serialul "Kate McShane", produs de postul CBS, care i-a adus prima nominalizare la premiile Primetime Emmy. Artista americană a primit alte trei nominalizări la aceste premii, pentru rolurile din "Archie Bunker's Place" (în 1981 şi 1982) şi "Homicide: Life on the Street" (în 1997).

În 1977 a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din serialul de comedie "Rhoda".

În 2007, Anne Meara şi Jerry Stiller au fost recompensaţi cu o stea comună pe Hollywood Walk Of Fame. Cei doi soţi au jucat apoi împreună în două filme celebre ale fiului lor - "Zoolander Manechinul" şi "O noapte la muzeu/ Night at the Museum".

Recomandari