Dolly Parton, ne ispitești și acum, la 71 de primăveri, darămite în tinerețe! Priviți, adulmecați și admirați, domnilor! Cum arată acum!

La 71 de ani, legendara Dolly Parton arată extraordinar, păstrându-și frumusețea de altădată. Chiar dacă are o vârstă venerabilă, diva muzicii country​ este tot pe drumuri, în turnee, schimbând orașele și scenele, așa cum o făcea în tinerețe, acum 50 de ani.

La 71 de ani, legendara Dolly Parton arată extraordinar, păstrându-și frumusețea de altădată. Chiar dacă are o vârstă venerabilă, diva muzicii country​ este tot pe drumuri, în turnee, schimbând orașele și scenele, așa cum o făcea în tinerețe, acum 50 de ani.

Dolly îmbătrânește frumos, rămânând fidelă look-ului din tinerețe, căci nimeni n-o va convinge vreodată să-și poarte părul altfel decât expandat, să se îmbrace altfel decât în costume de scenă sexy, să se machieze altfel decât intens.

„Nu ești country dacă nu ai părul mare și un Cadillac“, spune Dolly, care are o coafură inconfundabilă.

Cât despre tinerețea ei, Dolly a mărturisit că nu era mulțumită de aspectul fizic.

„Voiam să fiu provocatoare. Este vorba asta preferată de mulți: less is more. Pentru mine nu era așa. Pentru mine less is less și more is more. Eu nu voiam să fiu simplă“, mărturisește cântăreața.

Vă propunem o galerie foto în care puteți să o admirați în voie pe frumoasa Dolly atunci când era tinerică și mai sexy ca acum!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri