Dolph Lundgren apare într-o fotografie cu fiicele sale și logodnica lui. Fanii au reușit cu greu să o recunoască pe iubita lui

Faimosul actor din filmul Rocky, Dolph Lundgren, are o iubită mult mai tânără decât el, dar nu se sfiește să apară în public cu superba blondină, Emma.

De curând, Dolph împreună cu cele două fiice ale sale, Greta și Ida, dar și cu logodnica lui, Emma Krokdal.

profimedia

De curând, Dolph împreună cu cele două fiice ale sale, Greta și Ida, dar și cu logodnica lui, Emma Krokdal. Toți patru au luat cina la un restaurant faimos, iar fotografia i-a surprins pe fani de vreme ce puțini au reușit să își dea seama care dintre cele trei frumoase blondine este, de fapt, logodnica actorului.

Diferența uriașă de vârstă dintre marele actor și Emma, instructor de fitness, nu a constituit niciodată o piedică în calea fericirii lor. Cei doi se înțeleg de minune și, mai mult, presa speculează că ei s-au căsătorit în secret, părând în prezent mai apropiați ca oricând.

Povestea de dragoste dintre faimosul actor și Emma Krokdal

Dolph Lundgren se iubește cu o femeie cu 40 de ani mai tânără decât el. Primele imagini cu cei doi au apărut în vara anului 2019, când au fost văzuți la un festival de film din Republica Dominicană. La acest moment, Dolph Lundgren și Emma Krokdal ar fi fost împreună de jumătate de an.

Actorul suedez, deși a ajuns la o vârstă înaintată, nu se lasă de sport și continua să facă mișcare, având un fizic de invidiat. Cei doi s-au cunoscut în 2019 la sala de fitness la care mergea Dolph, iar relația lor a fost făcută publică abia în ianuarie 2020, când au fost văzuți împreună la un festival de film.

Citește și: La 63 de ani, e de nedespărțit de logodnică. Cum a fost Dolph Lundgren surprins alături de blonda de 24 de ani

Cu toate că nu se sfiesc să apară în public în ipostaze intime, cei doi au preferat să țină doar pentru ei detaliile despre relația lor. Emma are 24 de ani, pe când Dolph are 63 de ani.

Dolph are două fiice care sunt apropiate ca vârstă de cea a logodnicei sale

Dolph Lundgren și Anette Qviberg au fost căsătoriți din 1994 până în 2011 și împreună au două fiice, Greta și Ida. Ida Lungren are 24 de ani, fiind de aceeași vârstă cu logodnica tatălui său, iar Greta are 19 ani. Amândouă i-au călcat pe urme tatălui lor, având un stil de viață sănătos și siluete de invidiat.

Cele două fiice ale actorului s-au împrietenit cu frumoasa Emma și au ajuns să petreacă mult timp împreună atunci când mergeau în vizită șa tatăl lor.

Fosta soție a actorului este designer de interior și bijutier, în vreme ce una dintre fiice i-a călcat pe urme lui Dolph Lundgren.

Citește și: Dolph Lundgren are două fiice absolut superbe, care ar putea fi modele. Cât de frumoase sunt Greta și Ida

Ea a avut chiar oportunitatea de a apărea în același film cu tatăl ei, în ”Command Perfromance”, în 2009.

Cealaltă fiica, Greta, este foarte atașată de mama ei și mereu postează fotografii cu aceasta pe pagina sa de Instagram.

Ultimele știri