Căutare Live

Domnişoarele, gata să-l impresioneze. Burlacul Harry îşi caută pereche

Cel puţin asta este ideea cu care un reality show difuzat de o televiziune americană speră să depăşească toate recordurile de audienţă. Prinţul este de fapt un tânăr care seamănă leit cu Harry şi a invitat 12 fete la castel, ca să vadă care dintre ele îl cucereşte.

Hepta

Cel puţin asta este ideea cu care un reality show difuzat de o televiziune americană speră să depăşească toate recordurile de audienţă.

Prinţul este de fapt un tânăr care seamănă leit cu Harry şi a invitat 12 fete la castel, ca să vadă care dintre ele îl cucereşte.

Tânărul care joacă rolul vlăstarului regal în cadrul reality show-ului se numeşte Matt Hicks, are 23 de ani şi este un om ca oricare altul.

Citește mai departe!

Adi Minune s-a înșelat? Contrar aparențelor de "șmecheraș", iubitul fiicei sale ascunde o durere nemărginită!... Oscar Pistorius și-a primit PEDEAPSA! Iată ce a DECIS judecătorul!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri