Căutare Live

Donald Trump va lansa propria rețea de socializare. Cum se va numi platforma fostului președinte

Donald Trump va lansa o rețea de socializare, ce va avea scopul de a se „opune tiraniei marilor companii de tehnologie”, potrivit fostului președinte.

Donald Trump a anunțat că își va lansa propria rețea de socializare la ănceputul anului 2022

Getty Images

Donald Trump, una dintre cele mai controversate persoane publice din Statele Unite ale Americii în ultimii ani, a anunțat că își va lansa propria platformă de socializare.

Fostul președinte american a fost exclus de pe rețele de socializare cunoscute, precum Twitter și Facebook, potrivit BBC News.

Acum, Donald Trump vrea să creeze propria de rețea, pe care susține că va permite publicarea „adevărului”, scrie Reuters.

Potrivit echipei lui, noua rețea de socializare va fi disponibilă publicului larg din primele 3 luni ale anului 2022. Varianta beta a platformei va fi disponibilă unui grup restrâns de utilizatori luna următoare, potrivit unui comunicat al companiei Trump Media & Technology Group (TMTG).

Vezi cum se va numi noua rețea de socializare a lui Donald Trump pe UseIT.ro

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Selena Gomez s-a tuns. Cum arată artista cu noul look...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri